Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Instagram ukázal, kterou značku aut si lidé nechávají vytetovat nejčastěji

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Tetování s automobilovou tématikou jsou hodně oblíbená. Někdy jde o neutrální výtvory, jindy se věnují konkrétní značce. Ale která je ta nejoblíbenější?

Do zajímavého průzkumu se pustila společnost Compare the Market. Ta prostřednictvím svých zavedených postupů analyzovala příspěvky na Instagramu a zaměřila se na ty s automobilovou tématikou.

Pokud vás zajímá nejoblíbenější značka, podle aktuálního průzkumu to je Volkswagen, s jehož tématikou najdete na sociální síti 5507 příspěvků. Některé z nich si můžete prohlédnout v přiložené fotogalerii. Druhé místo obsadil Jeep s 2139 tetovacími příspěvky a třetí je Cadillac s 1775 posty. Následují Pontiac (1609), Chevrolet (1417) a BMW (1375).

Kromě samotných automobilek se výzkum zaměřil také na jednotlivé modely. Podle příspěvků na Instagramu je nejčastěji tetovaným vozem Chevrolet Impala s 823 příspěvky. Hned v závěsu je legendární DMC DeLorean z filmu Návrat do budoucnosti s 800 příspěvky. Na třetím místě je doprovází Chevrolet Corvette, avšak „jen“ se 180 posty. V tom desítce najdeme hned dva Volkswageny – model Beetle (147x) a Transporter (46x).

Jan Zajíc
Diskuze (1)
25. 4. 2021 21:54
BMW navždy
Já jsem koukala na nějaké tetování Praha a co jsem si tak zjistila, tak na http://www.unholy.cz/cs/ by měli dělat jedny z nejlepších prací. Až to situace coviďácká dovolí, určitě si tam zavolám a domluvím si termín. Jako bavorácký miláček si budu muset ještě vybrat, zda zvolit staré osvědčené a nebo moderní logo BMW. Je to dilema.