Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Interiér nové Dacie Sandero unikl na veřejnost. Bude to obrovská změna!

Stanislav Kolman
Diskuze (11)

Rumunská Dacia nové Sandero a Logan již představila, avšak zatím ukázala jen vnější design. Díky jednomu šikovnému fotografovi se teď ale můžeme podívat i na interiér.

Automobilka Dacia se rozhodla, že nám novou generaci svých cenově dostupných modelů Sandero a Logan bude odhalovat postupně. Nejprve tedy představila exteriér, až později přidá interiér a informace o motorech.

Jenže to se rumunští malinko přepočítali, protože první snímek kabiny Sandera už koluje sociálními sítěmi a my se můžeme podívat, jaké novinky si Dacia připravila. Předně si všímáme propracovanějšího multifunkčního volantu, jiné jsou výdechy topení a novinkou je rovněž volně stojící obrazovka multimediálního systému. Oproti předchůdci se tak můžeme těšit na opravdu zásadní pokrok směrem kupředu.

Vyjma klasického Sandera s modernější přídí a dynamičtějšími tvary se můžeme těšit také na Sandero Stepway, které nabídne vyšší světlou výšku a výraznější design. Také Logan dostává přepracovanou siluetu, nové kliky dveří a společný bude pro všechny novinky světelný podpis ve tvaru horizontálního písmene Y, jenž najdeme vpředu i vzadu.

Na podrobné informace o třetí generace modelů Sandero, Sandero Stepway a Logan si ještě chvilku počkáme. Oficiální premiéra je v plánu 29. září.

Video se připravuje ...

Stanislav Kolman
Diskuze (11)

Doporučujeme

Avatar - sorpersa
11. 9. 2020 20:14
Re: parada
:yes: presne tak interiér zostane lacný a exteriér vidím ako facelift , nič moc ... od Loganu som čakal viac, nie pseudo vestu , ktorá vyzerá lepšie ... a nakoniec ak si mám kúpiť atepway za pomal 13 ku , tak tam mám už aj tipo hb a to je úplne inde .
Avatar - wakantanka
11. 9. 2020 15:08
Re: Dyzajn
Žeby mali na sklade ešte kopu budíkov z predchádzajúceho Clia? :)
11. 9. 2020 12:40
Re: To je vidět jak jsou designéři mimo realitu
Dala by se stopařka považovat za přísně funkcionalistickou? Patří tam nebo ne?
11. 9. 2020 12:38
Re: parada
A pod kapotou Mercedesu taky. Skandál! :-) :-) Že Ádo ;)
Avatar - Ada je zase tady
11. 9. 2020 09:09
Re: To je vidět jak jsou designéři mimo realitu
Co v autě není přísně funkcionalistické, to tam nepatří!