Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jak by vypadala nová Alfa Romeo Giulietta? Takhle vypadá skvěle!

Filip Melich
Diskuze (1)

Ukončení výroby hatchbacku Alfa Romeo Giulietta přede dvěma roky nezastavilo grafika od přemítání nad tím, jak by dnes mohl model vypadat, kdyby se dočkal další generace.

Grafik, který si říká Theo Throttle, zkráceně Theottle, se označuje za vizuálního úpravce. Nejnovějším výtvorem na jeho youtubovém kanálu je představa, jak by dnes mohl vypadat hatchback Alfa Romeo Giulietta. Při přípravě si vypomohl modely Giulia, Stelvio a Tonale.

Poslední iterace Giulietty (Type 940) na sebe vzala podobu hatchbacku s pohonem předních kol a ve výrobě vydržela od roku 2010 do 2020, kdy skončila bez přímého nástupce. Jak by mohla další generace vypadat, ukazuje představa grafika Theottle.

Video se připravuje ...

Základem vizualizace se stala Alfa Romeo Giulia, která se přede dvěma měsíci dočkala modernizace. Její přední část byla zkrácena a při přerodu sedanu v hatchback si grafik vypomohl rovněž modernizovaným modelem Stelvio. Finální detaily dodal model Tonale, především v podobě předních a zadních světel.

Návrat Alfy Romeo Giulietta není pravděpodobný, ale kdyby se tak stalo v podobě, jakou si představil Theottle, vůbec bychom se nezlobili. Pokud vás zajímá, jak přesně tahle Giulietta vznikla, přikládáme video grafikova procesu tvorby.

Filip Melich
Diskuze (1)

Doporučujeme

Avatar - 3_diamanty
24. 12. 2022 08:11
Tonale
Tonale ma paradny face.... skoda to nevyuzit ...