Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jak si Mariah Carey žije na turné? Její luxusní souprava je nepřehlédnutelná

Mirek Mazal
Diskuze (1)

Umělkyně vydělává dost na to, aby si pauzy mezi povinnostmi užívala v karavanovém mrakodrapu za necelých 45 milionů Kč. Přepychový přívěs je k pronájmu.

Mariah Carey přepisuje definice obytného automobilu. Mobilní bydlení totiž obvykle uspokojuje základní potřeby, výjimkou jsou dražší konfigurace přibližující přepych dostupný jen ve zděných domech. Americká zpěvačka, textařka, hudební producentka a zároveň herečka vydělává dost na to, aby si pauzy mezi povinnostmi užívala v pojízdném příbytku, který může být v měřítku karavanů nazýván mrakodrapem.

Patrový přívěs za třínápravovým tahačem je opulentní jako životní úroveň úspěšné umělkyně. Extravagantní domov bohatství neskrývá – při čistém jmění Carey kolem 340 milionů dolarů (8,5 miliardy Kč) ani není důvod omezovat se v pohodlí na turné. Prvotřídní karavan dosahuje hodnoty přibližně 1,8 milionu dolarů (44,9 milionu Kč).

Nepřehlédnutelná souprava je spojena s Carey několik posledních let, přičemž stále není vyjasněný vlastnický podíl. Atraktivní dáma si luxusní kamion možná jen pronajímá, protože v nabídce společnosti Anderson Mobile Estates nabízí stejný obytný vůz k vypůjčení. Firma, se kterou zpěvačka ladila výbavu a design, inzeruje unikát pod názvem The Lounge.

V každém případě je osobní prostor ohromující. Exteriér nešokuje tolik jako bezkonkurenční interiér. Americká superstar může kdykoliv využívat nadstandardní vnitřní dispozici zahrnující královský obývací pokoj, plnohodnotnou kuchyň, nekompromisní koupelnu, kosmetický kout a dokonce i noční klub. Tolik místností bylo nutné uspořádat na patro dostupné po točitých schodech, vrchní část je určena zábavě s možností sledování dvou velkoplošný televizí nebo vysedáváním na barových židlích či v kožených sedačkách.

Kůže střídaná dřevem voní celým interiérem volitelně rozšířitelným až na 111 metrů čtverečních. Výsuvné panely přívěsu po obou stranách měří dohromady skoro 17 metrů a přidávají odhadem polovinu obytné plochy. Přízemí dominuje zakázková sedací souprava v ceně sedmi tisíc USD (175.000 Kč). Z nevšedních prvků výbavy stojí za obdiv i stroj na filtraci a ionizaci vody za čtyři tisíce USD (100.000 Kč).

Úroveň kvality provedení vnitřních částí asi nejlépe vystihuje informace o zabudování více než dvou tun mramoru a okrasného kamene. Tvrdé povrchy prochází celým karavanem od rohové kuchyňské linky přes psací stůl, skříň v obýváku po podlahu či umyvadlo v koupelně. Hladce se lesknou i obložky u schodiště nebo nábytek v patře.

The Lounge je vizitkou firmy Anderson Mobile Estates, pan Anderson z pozice ředitele se osobně podílel na sladění přírodních materiálů a nejvyšší kvality života pro Carey i kohokoliv jiného obývajícího tento palác.

Mirek Mazal
Diskuze (1)

Doporučujeme

Avatar - Hammunasakra
23. 10. 2022 13:51
aneb NAPROSTÉ ZHROUCENÍ kdysi POUŽITELNÉHO webu O AUTECH
asi NIKDY to tu nebyla NEJVĚTŠÍ JÍZDA NA WEBU ale výrazně LEPŠÍ TO teda BÝvaLO :-|

fakt po stovkách nesmyslných obrázků https://cs.wikipedia.org/…rov%C3%A1n%C3%AD v drtivě VĚTŠINĚ NAPROSTO BEZ jakékoliv HODNOTY kdy je každému věnován SAMOstaTNÝ ČLÁNEK = teď https://www.expres.cz/…-celebrity_terka ?