Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jeep za půl milionu, doktor Hanák i lepší světla na octavii: Sledujte nový Svět motorů!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)

Už dnes ve 20:30 odvysílá stanice Nova Action další díl televizního Světa motorů.

Televizní Svět motorů dnes opět zavítá na vaše obrazovky. I v pátém díle třetí série se můžete těšit na testy nových aut a další zajímavosti nejen ze světa automobilů. Co to bude tentokrát?

Věděli jste, že vám na nový vůz automobilky Jeep stačí půl milionu? Pokud ne, sledujte test modelu Avenger, který vyzkoušel Honza Mička. To Vláďa Kadera zvolil protipól – otestoval Lexus NX, který se sice v aktuální generaci prohání po českých silnicích už více než dva roky, ale pořád je to fascinující auto pro řidiče, kteří vědí, co chtějí.

Doba kempování začíná, takže pokud ještě nevíte, v čem strávíte následující měsíce, měli bychom pár tipů. Martin Karlík totiž vyrazil na výstavu karavanů, kde našel třeba i na saunu na kolečkách. 

A chybět nebude ani rozhovor se známou osobností. David Šprincl si popovídal s Radimem Fialou, známým také rolí doktora Hanáka v novácké Ordinaci v růžové zahradě. Jaký je řidič a co vlastně řídí?

Ale zpět k testům, tentokrát pod taktovkou Martina Vaculíka, který vyzkoušel nové Mitsubishi Colt. Že na takovém autě není co testovat, když jde podle mnohých názorů pouze o Renault Clio s jiným logem? Možná si testem coltu zlepšíte rozhled, což platí také o reportáži Petra Slováčka. Ten totiž vylepšil světlomety Škody Octavia – halogeny předělal na LEDky.   

Takže nezapomeňte, dnes ve 20:30 na televizní stanici Nova Action. Pokud nestihnete premiéru, můžete si na Nova Action pustit také reprízu. Po televizní premiéře každého dílu se můžete na pořad Svět motorů podívat také ve videoarchivu Voyo.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)

Doporučujeme

Avatar - 3_diamanty
3. 4. 2024 13:21
Colt
V spanielsku colt uz predbieha predajmi aj space star... a celkom slusne to s coltom zacina vyzerat aj v nemecku ( kde uz poraza aj braceka clio... pekne logo ma stale velku moc ) ... nakoniec mozno ani koniec space staru nebude taky trpky a jeho zakaznici pomaly uz prejdu ku coltu... samozrejme vo francuzsku to bude vedla clia neviditelne auto... ale mimo francie to nie je az taka strasna tragedia ako som sa obaval... a to sa jeho predaj este len rozbieha... takze je tu velka sanca ze uspesny space star dostane v tomto adekvatnu "nahradu" ... aj ked o segment vacsiu... :yes:

Ale inak by ma potesilo keby space star este aspon rok potiahol do prichodu euro 7... drzim palce... najtazsie roky v eu ma mitsu uz hadam za sebou... predajne uz moze len rast.. ved padnut uz ani nema kde ked sa prave odrazilo od dna... aj ked 150 000 aut predavat v eu uz na buduci rok je fakt o drzku... mozne to je... tak ako aj u nas sneh v aprili.... tak good luck mitsu... budes ho potrebovat... :yes:
Avatar - Martin911Turbo
3. 4. 2024 11:56
Avenger
Avenger není Jeep je to převlečený Peugeot s předním náhonem
S přimhouřením oka je Jeep můj Renegade, ten má aspoň plnohodnotnou hw 4x4 a u mě z vrcholné verze trailhawk s redukcí a asistenty, včetně sjezdu