Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jeremy Clarkson získal nečekaný titul, byl zvolen nejvíc sexy mužem

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Známý moderátor v anketě pořádané ve Velké Británii porazil i známé hollywoodské herce.

Jeremy Clarkson zažíval během minulého týdne další nepříjemné chvilky. Na internetu se totiž začaly šířit spekulace, že byl vyhozen z role moderátora pořadu“ Kdo chce být milionářem?“, který v posledních letech moderuje. Navíc se měl podle jiných spekulací rozejít i se svou dlouholetou přítelkyní.

Obě tyto spekulace slavný moderátor vyvracel prostřednictvím svého účtu na Twitteru, nedlouho poté se navíc objevilo i vyjádření stanice ITV, podle které nebyl Jeremy Clarkson vyhozen, a ani nedošlo ke zrušení pořadu. Stanice však dodala, že show připravuje vždy v závislosti na úspěchu minulé série. Proto má zatím smlouvu pouze na současnou sérii a žádnou další.

Video se připravuje ...

Clarkson tak sice vyhozen nebyl, stále však existuje riziko, že se v příštím pokračování jednoho z nejpopulárnějších televizních kvízů na světě neobjeví. Důvodem je opět kontroverze kolem sloupku, který Clarkson koncem minulého roku napsal o Meghan Markle. A nebral si v něm servítky.

Na konci týdne však přišel pro Clarksona snad alespoň trochu povzbudivý okamžik. Podle informací britských médií se totiž stal nečekaným vítězem ankety „Nejvíc sexy muž“ ve Velké Británii. Anketu vyhlásila britská seznamka Illicit Encounters, která se chlubí titulem přední seznamky pro ženaté a vdané, kteří hledají aférku.

Hlasování se zúčastnilo 2000 žen, které měly vybírat ze seznamu 50 mužů. Ve výběru přitom nechyběli filmoví herci, politici, mediálně významné celebrity a důležité osobnosti posledního roku. Nešlo přitom o muže pouze z britských ostrovů, ale z celého světa.

První místo obsadil Jeremy Clarkson, kterého asi netřeba dlouze představovat. Ze známých osobností v první desítce pak můžeme zmínit herce Ryana Reynoldse na čtvrtém místě, herce Idrise Elbu na děleném šestém místě a ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského na sedmém místě.

Video se připravuje ...

S voskovým sakem a tvídovou košilí Clarksonova drsňácká farmářská energie zjevně funguje u lidí nad 30 let,“ uvedla pro Oxford Mail tisková mluvčí společnosti pořádající anketu. V opačné anketě, kde 2000 mužů vybíralo z 50 žen, vyhrála anketu nejvíc sexy ženy ve Velké Británii televizní moderátorka Susanna Reid. V první desítce se objevila i Amanda Holden, princezna z Walesu nebo Meghan Markle.

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Doporučujeme