Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kia: Nové Rio bude možné vrátit do 7 dnů a 777 km bez udání důvodu

Ondřej Láník
Diskuze (30)
Český dovozce vozů Kia zavádí ´Garanci 7 + 777´, tedy právo zákazníka vrátit vůz bez udání důvodu do 7 dnů nebo ujetí 777 km.

Kia Motors Czech je o kvalitách nové generace modelu Rio natolik pevně přesvědčena, že mimo sedmileté záruky (první tři roky na celý vůz bez omezení počtu ujetých kilometrů) přichází s unikátní Garancí 7 + 777.

„Bude-li kupující z nějakého důvodu nucen svoji investici do koupě nového Ria přehodnotit, může ho vrátit. Takto nabídka platí na nové Rio jak při koupi za hotové, tak i na úvěr při akontaci od 30 %. Zákazník má právo vrátit nepoškozený vůz do 7dnů nebo ujetí 777 km“, popisuje princip Garance 7 + 777 Arnošt Barna, marketingový a obchodní ředitel Kia Motors Czech.

„Investice do koupě nového vozu je pro rodinu či drobného podnikatele zásadním rozhodnutím. To si plně uvědomujeme, a proto chceme dát našim klientům jakousi další záruku - garanci klidu,“ komentuje dále Arnošt Barna a zdůrazňuje hlavní benefit nabídky: „Od svého prodejce pak získá zákazník zpět plnou cenu vozu. Žádné poplatky za ujeté kilometry, žádné zbytečné papírování.“

Na stránkách Kia Motors je dále následující výčet podmínek vrácení vozu:

1. Kupujícím může být fyzická osoba nebo podnikatel (OSVČ, nezapsaná v obchodním rejstříku). Zúčastnit se může jen jedna osoba ze společné domácnosti a pouze jednou, tzn. že nelze výhod projektu využít při nákupu dalšího vozidla u jiného prodejce.

2. Nabídka je omezena na model Kia Rio UB při platbě v hotovosti nebo na úvěr (min 30 % akontace).

3. Zákazník má právo nepoškozený vůz vrátit do 7 dnů nebo do ujetí 777 km, podle toho, co nastane dříve.

4. Kia Motors Czech garantuje zákazníkovi vrácení ceny prostřednictvím autorizované prodejní sítě KIA

5. Kromě vrácení zaplacené částky za vůz nemá zákazník nárok na žádné jiné úhrady.

6. V případě pořízení vozu na úvěr tato úvěrová smlouva okamžikem vrácení vozu automaticky zaniká.

7. Datum převzetí vozu spadá do doby platnosti projektu

Ondřej Láník
Diskuze (30)
9. 9. 2011 10:31
Re: Lanos
:yes: Jednoznačně dobrej tah.
9. 9. 2011 10:31
Re: Autopůjčovna Kia
:-) :yes:
9. 9. 2011 07:53
Re: KIA Rio vs Fabia vs Polo. Co koupit?
:yes:
9. 9. 2011 07:36
Re: Autopůjčovna Kia
Přesně tak. Buď 320d nebo 530d. Těch, co si nakonfigurují BMW je hrstka a nejen u nás.
9. 9. 2011 07:24
Re: Lanos
Určitě, ten, kdo si kupuje značku a model, protože k tomu došel po analýze nebo ji prostě miluje, na tenhle argument slyšet nebude. Myslím je to lapač na nerozhodné, na ty, co nemají o značkách a autech šajn, na ty, co nejsou spokojení se svou stávající značkou a jsou ochotní přejít k jiné atd. Ale hlavně to opravdu beru jako vypouštění příjemného barevného dýmu - jako když z hospody na ulici voní pečeně na česneku.