Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Konečně důvod k oslavě: Leclerc nejspíš dostane zpět ukradené hodinky, policie zatkla zloděje

Stanislav Kolman
Diskuze (1)

Mnoho důvodů k radosti letos pilot F1 Charles Leclerc nemá. Jeho stáj Ferrari se trápí a pro monacký talent to platí dvojnásob. Malé vítězství slaví alespoň v soukromí.

V loňském roce byl Charles Leclerc po prvních třech závodech sezony horkým kandidátem na zisk mistrovského titulu. Forma Ferrari však postupem ročníku klesala a Monačan se nakonec musel spokojit s druhým místem za dvojnásobným šampionem Maxem Verstappenem.

To letošní vstup do šampionátu je pro Leclerca přímo tragický. Ze třech závodů dokončil jediný, navíc jen na sedmém místě. Ten poslední v Austrálii pro něj skončil v kačírku po několika úvodních zatáčkách. Mnoho důvodů k oslavám tak mladý závodník tento rok neměl, což se nyní mění. Alespoň v soukromí.

Video se připravuje ...

Loni v dubnu před Velkou cenou Emilia Romagna totiž někdo Leclercovi při společném focení odcizil hodinky Richard Mille v hodnotě 320.000 dolarů (v přepočtu přes 6,8 mil. Kč). Podezření ihned padlo na dvojičku mužů s helmami, kteří Leclerca požádali o selfie a následně z místa činu odjeli na motocyklu. Kromě samotné fotky si však odvezli ještě suvenýr ze závodníkova zápěstí.

Ač z místa po internetu kolovalo několik záznamů z bezpečnostních kamer, dopadení pachatele trvalo celý rok. Italské úřady totiž při prohlídce domu jednoho ze zlodějů našly nejen hodinky Charlese Leclerca, ale ještě další dva kusy a přes půl milionu korun v hotovosti. Uvidíme, jestli tahle zpráva pilota Ferrari nakopne do zbytku sezony. Přesvědčíme se 30. dubna, kdy startuje čtvrtý podnik sezony v Ázerbájdžánu.

Stanislav Kolman
Diskuze (1)

Doporučujeme

6. 4. 2023 20:36
Azerbajdzan
To je ten muslimsky Azerbajdzan co nedavno napadl krestanskou Armenii, ukradl ji cast uzemi a ceskej ukrofil pro ni nehnul ani prstem? Sankce nejsou? Zajimavy.