Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Konfigurátor Lamborghini Revuelto: Fantazii se meze nekladou!

Dominik Kovář
Diskuze (0)

Nástupce Aventadoru již lze dle vlastních preferencí sestavit v online konfigurátoru.

V minulém týdnu nastal pro značku Lamborghini jeden z nejdůležitějších milníků v novodobé historii. Světu ukázal model Revuelto, tedy první produkční hybridní model italské automobilky. 

Nástupce Aventadoru si ponechal vidlicový dvanáctiválec, kterému pomáhají tři elektromotory - dva pohání přední kola, ten třetí je u osmistupňové dvouspojkové převodovky, která pohání zadní kola. Kombinovaný výkon v nejsportovnějším režimu pak dosahuje působivých 1015 koní, což je o 15 koní více než u největšího soupeře od Ferrari, modelu SF90 Stradale.

Video se připravuje ...

Než se první modely Revuelto dostanou na silnici, dává Lamborghini nám, automobilovým nadšencům, možnost vytvořit si svůj hybridní supersport v oficiálním konfigurátoru. 

Hned první možnost, kterou je barva exteriéru, nabízí hned desítky variant. Barvy jsou rozděleny do sedmi skupin - základní, Sportiva, Contemporanea, Eclettica, Classica, Tecnica, a Ad Personam, kde jsou barvy dále rozděleny na lesklé a matné varianty. 

Kola jsou k dispozici ve třech designech, které jsou dále rozděleny podle povrchové úpravy na černé, stříbrné, bronzové nebo matné. Jakmile máte vybráno, je na čase si zvolit ze sedmi barev brzdových třmenů. Pokud se vám líbí titan, zvolte kryt motoru z tohoto materiálu.

Revuelto se může obléci do jednoho ze dvou balíčků. Ten první se dá nazvat jakýmsi “černým lesklým” paketem - má černé akcenty v předním nárazníku, černá boční zrcátka, kliky dveří, zadní difuzor a další drobnosti. Druhý balíček dodá znovu černou, ale v matném provedení na přední spoiler, zatímco difuzor je v barvě karoserie. Mezi volby dalších detailů patří matný/lesklý černý nápis Lamborghini nebo černé koncovky výfuku. 

Video se připravuje ...

V interiéru je možné si vybírat z balíčků Contrast Color, Sportiva a Classica v případě kontrastních sedadel. K dispozici je samozřejmě i varianta jednobarevné kůže s možností kontrastní barvy švů.

Ve třetí a zároveň poslední sekci automobilka dává na výběr z balíčků asistentů. Balíček Surround Assistance Pack přidává asistent pro změnu jízdního pruhu a varování před příčným provozem, zatímco sada Parking Pack nabízí zadní a přední parkovací senzory s kamerami kolem celého vozu. Dalšími, už méně zajímavými možnostmi, jsou prodloužené záruky nebo kompatibilita s Apple Carplay a Android Auto. 

Jak jsme zbrusu nové Lamborghini Revuelto v konfigurátoru sestavili my, se můžete podívat v přiložené galerii.

Dominik Kovář
Diskuze (0)

Doporučujeme