Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kupte si Lamborghini Veneno... v měřítku 1:18

Michal Fokt
Diskuze (2)
Čtyři kousky monstrózního Lamborghini Veneno už mají dávno své majitele, ale nic vám nebrání pořídit si alespoň přesný modýlek tohoto exota. Pokud tedy jste ochotni za něj dát skoro 12 tisíc korun.

Supersport Lamborghini Veneno je dalším pokračováním slibu automobilky ze Sant´Agaty, že bude vyvíjet, vyrábět a za nehorázné peníze prodávat speciální automobily v minimálních sériích pro VIP klientelu, čímž bude zaručena jejich exkluzivita, trvalost investice a v neposlední řadě i zlepšování image značky Lamborghini.

Veneno vzniklo v pouhých čtyřech exemplářích, každý bratru za 94 milionů korun, ale určité cesty, jak se stát jeho majitelem, aniž by se jich musel vzdávat kdokoli z vyvolených, tu jsou. Pokud vám tedy nebude vadit, že je řeč o modýlku. Možná si říkáte - proč ne, vzhled auta se vám zamlouvá a na poličce se místo vždycky udělá, tím spíš, že ani za ty nejpreciznější exempláře z vaší kolekce jste nejspíš nedali více, než 4000 korun.

Jenže když je jednou Veneno exkluzivní, je prostě exkluzivní. Italská firma MR Collection chce za Veneno 1:18... sedíte? Plných 450 euro, tedy bezmála 12 tisíc korun. A považte - verze v šedé barvě Metalluro už je vyprodána a v nabídce je ještě pár kousků v zelené Verde Ithaca. A nebo, pokud trváte na šedé, překupníci v aukcích na eBay začínají na 650 dolarech, tedy na cca 13 tisících korunách.

Michal Fokt
Diskuze (2)
Avatar - Stejsn
21. 10. 2013 20:01
Re: Zadní blatník
No vono celý je to jak když to ind poskládat z věcí co našel na šroťáku. Výkony úžasný, ale na pohled je to fakt vohavný
21. 10. 2013 09:19
Zadní blatník
Ten zadní blatník se jim teda designově nepovedl :-( - což není chyba modelu :-)