Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Legendární basketbalista se objevil v reklamě na elektrický Hummer. Ale bez samotného auta

Stanislav Kolman
Diskuze (1)

Lze vytvořit reklamní spot na něco, co ještě nikdo neviděl? GMC ukazuje, že ano. Basketbalista LeBron James se stal tváří elektrického Hummeru během Super Bowlu.

Značka GMC před časem oficiálně potvrdila, že se na automobilovou scénu vrátí ikonické jméno Hummer. Nepůjde ale o auto, na které jsme byli zvyklí doposud. Novinka totiž přijede coby elektromobil s výkonem 1000 koní a zrychlením z klidu na stovku kolem tří sekund.

Minulý týden nás společnost vábila první oficiální upoutávkou, která zachycuje příď chystaného elektromobilu. Krátké video během finále Super Bowl doplnil reklamní spot se slavným basketbalistou LeBronem Jamesem, jenž se zároveň stal tváří nového Hummeru. Pokud jde ale o samotné auto, nic nového jsme se bohužel nedozvěděli. GMC jen znovu připomnělo, že premiéru naplánovalo na 20. května 2020.

„Spolupráce s GMC vznikla přirozeně. Každý ví, že vozy Hummer miluju už od střední školy a jsem hrdý na to, že dnes mohu být součástí oznámení nového elektromobilu,“ uvedl pětatřicetiletý hráč Los Angeles Lakers. „Vůz může být tichý, ale výkonnostní čísla hovoří sama za sebe,“ dodává.

Na jakoukoli podrobnější informaci si ještě musíme počkat. LeBron ve videu neukázal nic víc, než upoutávka zveřejněná o několik dní dříve. Společnost GMC si od elektrické novinky určitě hodně slibuje. Jak jinak si vysvětlit, že zaplatila obrovskou částku za reklamní prostor v nejsledovanějším americkém večeru, aniž by v samotném spotu cokoliv ukázala?

Stanislav Kolman
Diskuze (1)

Doporučujeme

Avatar - 3_diamanty
1. 5. 2020 08:22
na el hummer
stejne asi nikto nie je zvedavy ;-\