Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Legendy na Moje.auto.cz: Porsche 911 (1979)

David Bureš
Diskuze (0)
Legendární 911 je tajným snem mnoha automobilových fanoušků, co si však o ní myslí samotný majitel?

Uživatelských recenzí vozů Porsche je na Moje.auto.cz několik, pokud vás však zajímá hodnocení klasické vzduchem chlazené 911, najdete jen jediné.

Uživatel Petr-Forest vlastní Porsche 911 z roku 1979. Automobil je poháněn vzduchem chlazeným plochým šestiválcem o objemu 2994 cm3. Výkon motoru je 132 kW.

Možná překvapivě je právě motor jedním z negativ tohoto legendárního sporťáku, podle majitelova názoru má totiž nedostatečný výkon. Na druhou stranu je silnou stránkou jeho krásný dunivý zvuk, přecházející ve vyšších otáčkách v řev rozlíceného slona.

Kladem auta je i jeho zachovalý interiér s pohodlnými sedačkami a směsí vůně kůže a oleje. I krátká jízda může na řidičově tváři vykouzlit úsměv, přestože jede do práce.

Mnohé také může překvapit, že starší Porsche 911 není magnetem na ženské, jak by se zdálo. Majitel auta tvrdí, že si 911 více všímají osoby mužského pohlaví.

Další postřehy se životem postarší 911 najdete či zkušenosti s jejím nákupem najdete ve zbývající části recenze na Moje.auto.cz.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

David Bureš
Diskuze (0)