Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Magazin Auto.cz (4/2012): Sytý zvuk Mercedesu ML 63 AMG

Roman Beránek
Diskuze (8)
Hlavní hvězdou čtvrtého vydání Magazinu Auto.cz je Mercedes-Benz ML 63 AMG. Čelní náraz do stromu mívá fatální následky. Proč tomu tak je zkoumal ve svém crash testu ADAC.

Video se připravuje ...

Podíváme se také na letní testy nového Seatu Leon, představíme vám malé SUV Opel Mokka a trochu provětráme i emoce: Na Noci zvuků v muzeu Porsche a na okruhu v Sosnové.

Magazin Auto.cz vychází každých čtrnáct dní, vždy ve středu v 18:00.

Roman Beránek
Diskuze (8)
23. 11. 2012 09:56
Takhle se mi to moc líbí
Koukám, že nejsem jediný, koho magazín oslovil. Tahle forma je super, fakta a krátce dojmy. Do nového roku bych měl takové malé soukromé přání - aby se redakce vykašlala na Autofun a přinášela nám jednou až dvakrát týdně krátký magazín v této podobě. :yes:
22. 11. 2012 19:25
to je 720p ??
Pořad se mi velmi líbil, souhlasím, že je jasný, stručný a narvaný informacemi. Tato forma mi určitě vyhovuje, narozdíl od komedie typu Autosalon, nebo Automotostyl či jak se to jmenuje. Pokud mohu, měl bych 2 připomínky:
1) Kvalita videa je i při 720p opravdu špatná, na 720p to nevypadá ani náhodou. Na 13" notebooku to možná jde, ale na 24", nedej bože na 55" TV, se na to nedá koukat, což mi přijde škoda.
2) Jde spíše o drobnost, ale znělka mi připadá jak z 90. let. Takové mívala třeba ČT :-) Ale kvůli znělce se na pořad nekoukám, jen jsem se při zapnutí úplně prvního dílu trochu vyděsil co mě to čeká za vykopávku >:D
Avatar - matii
22. 11. 2012 08:51
Re: Zase velmi dobré
JJ Autosalon na Primě se stal trapnou karikaturou pořadu o autech. Chceš mít slušný hodnocení? Zaplať! A pak se dozvídáme po upozornění na zásadní nedostatky toho kterého auta moudra jako: "Já bych si toto auto asi nekoupil, ale i přes své chybičky si své zákazníky jistě najde". Pak se mu nalepí 78% aby to nebylo ani tak ani tak a je to.

Více než pořad o autech to dneska připomíná reklamní pořady "Vaříme s Tescomou", nebo třeba ten blok reportáží co běží po Loskutákovi. Rozdíl je v tom, že tyto pořady jsou ryze komerční a nehrají si na nějakou nezávislost.
22. 11. 2012 02:30
Zase velmi dobré
Rozhodně o třídu lepší, než ty merunkovské stále trapnější, rádoby originální a vtipné, Autosalony. Stručné, jasné, úderné, bez zbytečných kudrdlinek.
Avatar - blake26
21. 11. 2012 23:07
Porsche
celkovo video je super, ale tak som sa tesil na tu cast s porsche a nieje tam :'-(, ale ak sa mylim vyvedte ma z omylu .... ospravedlnujem sa nevsimol som si ho pretoze som to prilis preklikal ku koncu :)