Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

MAN zve na Trucknology Days 2015

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost MAN Truck & Bus si pro své zákazníky a příznivce připravila akci s názvem Trucknology Days 2015, která se uskuteční v Mnichově.

MAN Trucknology Days pořádá německý výrobce užitkových vozidel od roku 2008 a popularita této akce stále roste. V loňském roce s jí zúčastnilo okolo šest a půl tisíce návštěvníků a i proto se její letošní termín prodloužil z původních dvou na tři dny.

Letošní ročník pořádaný od 19. do 21. března v prostorách centra Truck Forum a na testovacím polygonu mnichovského závodu MAN nabídne programem, jehož součástí budou zkušební jízdy, předvedení novinek, debaty s experty společnosti MAN, ale též se zástupci nástavbářských firem a dodavatelů, nebo například návštěva továrny.

K největším lákadlům patří možnost prohlédnout si více než 170 vozidel MAN TGL, TGM, TGS a TGX určených pro dálkovou dopravu, distribuci a logistiku, stavební průmysl, nadrozměrnou přepravu či komunální sektor. K dispozici budou též vozidla určená pro zemědělství a lesnictví.

Chybět nebudou ani vozidla nové modelové řady TGX D38, která měla premiéru na podzimním veletrhu IAA 2014 v Hannoveru, podobně jako tahače silničních souprav pro dálkovou přepravu MAN TGX EfficientLine2.

MAN TGX D38: Nová vlajková loď (+video)

V doprovodu instruktorů MAN ProfiDrive si budou moci návštěvníci vyzkoušet vozidla na testovacím okruhu u blízkosti samotné továrny stejně jako na regionálních cestách či dálničních tazích v okolí Mnichova.

V rámci specializované expozice bude svoje výrobky prezentovat celá řada výrobců zaměřených na komunální sektor. Vozidla pro svoz komunálního odpadu, čištění a zametání ulic, údržbu komunikací a zimní servis, všechna na podvozcích MAN Euro VI.

Samostatný prostor bude vyhrazený pro obytná a expediční vozidla postavená na podvozcích MAN. K nepřehlédnutelným částím celé akce bude patřit i přehlídka automobilových veteránů, která připomene 100. výročí konstrukce prvního užitkového vozidla .

Se svou nabídkou se představí MAN Solutions a více než 100 firem z oboru výroby nástaveb, resp. dodavatelů speciální techniky.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)