Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Martin Vaculík a ojetý VW Tiguan se 190.000 km: Co všechno si před koupí pohlídat?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (58)

Technický expert Martin Vaculík nikdy nepatřil k příznivcům nejrůznějších SUV a crossoverů. Tiguan druhé generace si jej přesto získal.

Oblíbená videa specialisty Martina Vaculíka z partnerského časopisu Svět motorů pokračují i o prázdninových měsících. V nejnovějším díle si posvítil na ojetý Volkswagen Tiguan druhé generace, který u českých zájemců patří mezi hojně vyhledávané bazarovky.

Martin si vyhlídnul kousek s nájezdem 190.000 kilometrů a zároveň kompletní servisní historií, aby snadno identifikoval bolístky tohoto modelu, ale zároveň vyzdvihl jeho přednosti. A nebylo by to to správné video Martina Vaculíka, kdyby se zkoušenou ojetinou nezamířil do autorizovaného servisu na zvedák. Tiguan se nám tak odhalí ze všech možných úhlů.

Nic dalšího už prozrazovat nebudeme, všechno podstatné se dozvíte v přiloženém videu. Pokud vás tvorba Martina Vaculíka baví a máte na něj nějaký dotaz technického rázu, případně se chcete podívat na zákulisí příprav, nezapomeňte sledovat náš instagramový profil @auto.cz.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (58)

Doporučujeme

Avatar - white label
10. 8. 2021 12:38
Re: co nám chce sdělovat ten člověk
Přesně to mě taky hned napadlo, prostě expert! Kdyby natáhl ruce, tak nemá volant v úrovni zápěstí, ale loketního kloubu! :-O :no:
Avatar - white label
10. 8. 2021 12:35
Re: Tiguan=kvalita
Ne asi, ale určitě... :-)
Avatar - white label
10. 8. 2021 12:34
Re: Tiguan=kvalita
Nevědomost je věčná, ještě, že tu jsou i nicky jako Tycoon, viz jeho reakce.
Avatar - Ada je zase tady
6. 8. 2021 16:53
co nám chce sdělovat ten člověk
který ani neumí sedět za volantem? Ani dívat se na to nedá, jak sedí připlácnutý na volant... :no:
5. 8. 2021 07:53
Re: Tiguan=kvalita
Xxc ty nemáš rezervu.Já si za ní radši připlatil byť je to ta galuska do 80kmh.To plachtění podporuje GPS a to ví kde je stoupání či klesání.