Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Martin Vaculík objevil raritní Škodu Octavia Combi II bez hagusů. Proč chybí?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (43)

Už jste viděli někdy dvojkovou Octavii Combi bez hagusů? Taky jsme si mysleli, že taková neexistuje…

Redakční emailová schránka (připomínám redakce@auto.cz) se nám začíná plnit nejrůznějšími dotazy na Martina Vaculíka, je to zkrátka fenomén.

Jeden z těch zatím nejzajímavějších dorazil od Petra Škárky, na jehož dvojkové kombíkové octavii se nenacházejí hagusy, což je záležitost vídaná velmi zřídka. Jak je možné, že se tento prvek výbavy bílé octavie netýká? A dají se hagusy dodatečně namontovat, aniž by se Petr musel obávat koroze? Odpoví Martin Vaculík. 

redakce AUTO.CZ
Diskuze (43)

Doporučujeme

17. 11. 2020 19:36
A rovnou příčníky
a nejdou tam dát rovnou příčníky, takové ty co se zaháknou a utáhnou u horní strany otevřených dveří tj. hagusy nebudou potřeba?
Avatar - trapid
5. 11. 2020 09:19
Re: Rarita
Zrovna teď v září jsem svoji jedničkovou bez hagusů prodal. Teď se půjdu asi zastřelit. Proč ten článek nevyšel o 2 měsíce dřív?! Mohl jsem mít doma investiční legendu a tak mám prd.
3. 11. 2020 18:26
Re: Greenline nebo chudobka
Dle ceníku z roku 2011 měl Oktávka hagusy ve standardu pouze u výbavy Laurin a Klement a pak u verze Elegance v kombinaci s pohonem 4x4.
U ostatních (tedy skoro všech běžných) verzí to bylo za příplatek 5600 Kč.
Yeti to měl ve standardu včetně verze Greenline. Ale lituju každého, kdo by to chtěl využívat, ani já se 190 cm bych měl obrovské potíže využít na tom třeba nosič na kola.
3. 11. 2020 18:18
Re: Nové téma ACZ
Ty vyhřívané trysky za příplatek několika stokorun pokládam u Škodovky za fajn věc. Mám jiné koncernové auto a tam to ani v nejvyšší výbavě není a nedalo se za to připlatit. Bylo to pouze v paketu vyhřívaných sedadel a nějakých dalších blbostí.
3. 11. 2020 18:15
Já jsem řešil opačnou věc
Jestli jdou z jedničkové Fabie hagusy demontovat. Jdou. Ale nakonec jsem to nemusel řešit, protože mnou vyhlídnutá byla bez hagusů.
U jedničkové Fabie byly hagusy za příplatek 4500 Kč pro všechny výbavy.