Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Martin Vaculík představuje speciál Světa motorů: 20 ojetin, na kterých vyděláte!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (5)

Je tu začátek léta a s ním druhé vydání speciálního Světa motorů, které se tentokrát zaměřuje na ojetiny. Výdělečné ojetiny.

Je to paradox dnešní doby. Nové, ale i zánovní a ojeté automobily permanentně zdražují. A tak se může stát, že i vůz, který pravidelně používáte a najíždíte kilometry, nakonec stejně prodáte za více než kupní cenu. A právě takovým kouskům je věnováno nejnovější vydání speciálního Světa motorů, který opět vznikal pod taktovkou Martina Vaculíka.

A aby vás motivoval k investování devětatřiceti korun do několika desítek výživných stran, natočil pro vás velkou videoupoutávku. Tam se dozvíte třeba i to, které ojetina je aktuálně nejvýdělečnější. Ale samozřejmě zazní mnoho a mnoho dalších zajímavých informaci, které motoristé rozhodně ocení.

Pokud máte nejbližší trafiku z ruky, nebo je v ní speciál Světa motorů s dodatkem Ojetiny (02/2022) zrovna vyprodaný, nezoufejte. Objednat si jej totiž můžete i v elektronické podobě, která je dokonce o osm korun levnější. Stačí si kliknout na web iKiosek.cz. A nezapomeňte nám dát vědět, jestli třeba i vy nemáte doma v garáži výdělečný automobilový klenot.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (5)

Doporučujeme

22. 6. 2022 13:06
Re: Re: Mladí to nebudou chápat jak to myslím
Jóžo Vtipkár....
22. 6. 2022 10:08
Re: Mladí to nebudou chápat jak to myslím
Za komára bylo aspoň možné se dostat k bydlení a ušetřit na nové auto z průměrného platu. Na to dnešní mladí, kteří zachraňují planetu, mohou s klidem zapomenout. Bohužel:-(
22. 6. 2022 09:50
Mladí to nebudou chápat jak to myslím
ale od roku 2019 je to řádný sešup. Zažívám deja-vu pocity jako z mého mládí za komančů ve všech směrech. Omezování svobod, ekonomika jde do kopru, nekompetentní mameluci se chopili řízení, stará auta nabývají na ceně, nová nejsou k sehnání, hrozí válka, brzo bude povinná vojna. Všechno tohle jsme my Husákovy děti zažívaly dlouhá desetiletí. Netušil jsem jak věrně a jak brzo se to zase vrátí.
22. 6. 2022 09:20
Velmi dobrá práce
Už mám přečtenou půlku a opět můžu jen chválit. Pro kupujícího ojetiny povinná četba.
Čím víc toho čtu, tím více se bojím, až budu muset kupovat další auto, ať už nové, nebo ojeté. Schválně jsem kupoval auto v roce 2017, kdy ještě šel koupit 1.4 TSI bez všech nesmyslů typu vypínání válců, filtru pevných částic apod.