Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz CLS (C218): První recenze na Moje.auto.cz

David Bureš
Diskuze (2)
Jaký je Mercedes-Benz CLS aktuální generace? Napoví první uživatelská recenze na Moje.auto.cz.

Loni představená současná generace Mercedesu-Benz CLS (kódové označení C218) redakčním testem ještě neprošla, na Moje.auto.cz však byla zveřejněna první uživatelská recenze, hodnotící toto čtyřdveřové kupé.

V uživatelské recenzi je hodnoceno CLS s motorem 350CDI, což je dieselový šestiválec o výkonu 195 kW. Majitel o jednotce tvrdí, že je svým odhlučněním a kultivovaností srovnatelná s benzinovými motory stejné třídy. Dieselový agregát při svižné jízdě spotřebuje 8,5 l/100 km, jeho síla je podle uživatele pro běžnou jízdu a předjíždění dostačující.

Sedmistupňová převodovka má dva jízdní režimy. O režimu majitel tvrdí, že řadí rychle, hladce a přesně. Economy je naopak poněkud líné, podle uživatelova názoru se však hodí k charakteru auta. Plastová pádla řazení pod volantem pak působí lacině.

O interiéru automobilu recenzent říká, že vypadá kýčovitě, odstíny kůže navíc působí staromódně. Majitel také kritizuje, že spousta prvků výbavy je vázána s jinými. Kvůli tomu si musel pořídit i to, co vůbec nepožadoval.

V recenzi je vychváleno vzduchové pérování Airmatic, které perfektně filtruje nerovnosti. Pohodlí rovněž napomáhají příplatková ortopedická sedadla s masážní funkcí.

Podrobnější informace o dojmech z Mercedesu-Benz CLS (C218) najdete v uživatelské recenzi na Moje.auto.cz.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

David Bureš
Diskuze (2)
19. 6. 2011 10:45
Re: A dát na ni aspoň odkaz...
Tady je: [odkaz]
Avatar - Krispos
18. 6. 2011 12:51
A dát na ni aspoň odkaz...
... už by bylo moc náročné, prosím?