Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes: Prodeje za květen 2006 meziročně posílily o 17 %

Ladislav Čermák
Diskuze (172)
Diverzifikace výrobního programu se zřejmě vyplácí - skupina Mercedes Car Group prodala letos v květnu o 17 % vozů více, než za stejné období v květnu

Ve Stuttgartu bouchají zátky od šampaňského - celkové prodeje skupiny Mercedes Car Group - tedy značek Mercedes-Benz, Maybach a Smart - za květen meziročně posílily o neuvěřitelných 16,6 % až na 112.700 jednotek. Dlouhodobější trend dokládá i celé období leden - květen 2006, za které se prodalo 508.500 jednotek, tedy o 9,3 % více, než loni. Nejvíce si polepšily osobní Mercedesy v USA, a sice o 21,4 %, žalostné jsou naopak výsledky Smartu, který prodal o 16,6, resp. 21,5 % vozů méně. Ovšem optimistické výsledky celé skupiny mu dávají větší naději na záchranu, s čímž souvisí i uvažovaný vstup Smartu na trh v USA. Rekordům ovšem ještě není konec - další ustavila luxusní limuzína S-Class, jíž se za květen prodalo celosvětově bezprecedentních 8.200 jednotek a upevnila tak pozici nejprodávanější luxusní limuzíny. Radost svým tvůrcům dělá i full-size SUV GL-Class, který od svého dubnového vstupu na americký trh již oslovil 3.100 klientů. Hvězda prudce stoupá vzhůru!

Ladislav Čermák
Diskuze (172)
12. 6. 2006 00:22
Re: FAKT
:-)... a děkuju... vážím si tvých slov. :yes:
12. 6. 2006 00:18
Re: O 17% VÍC RÁJE
Úplně jsem se ti lekl - podíval jsem se na čas tvého příspěvku a nějak mysticky mi napadlo... tohle je přesně to, co si musí... musí... ZZ říkat, když se na sebe podívá do zrcadla... Až ti mi přejel mrázz po zzádech :yes: Tak už té podivné seance raději nechme...
12. 6. 2006 00:13
Re: LEXUS HÝBE SVĚTEM, LEXUS HÝBE DISKUZÍ
Dělá si z nás legraci... vím, že tu píše o Francii, nevím přesně jestli o Citroenu či Renaultu, ale tohle je jeho miláček... opakovaně to tu psal. To je tutovka... střílí si z nás... už asi měsíc. Jenže já mu to nebaštím ;-) Ještě je tu TEORETICKÁ možnost, že vyměnil tu Francii za Lexe... ovšem to by musel bejt padlej na hlavu, aby tu vypisoval ódy na auta s kterejma zrovna jezdí... to by byl snad jedinej... takhle dementní. To by bylo na Bohnice. Tak špatně na tom snad ZZ není.... :-) :yes: P.. Můj tip - střílí si z nás.
12. 6. 2006 00:07
Re: LEXUS HÝBE SVĚTEM, LEXUS HÝBE DISKUZÍ
Co slavíš? >:D Asi jsi spadl na temeno ne >:-[] Ty, zarytý "francouz" tu vypisuješ, že bys rád jezdil v Lexíkovi? Tomu nemůžu věřit. Nesedí ti TTTom na zádech? >:-[] :no: ZZ neblázni... my tě tu máme rádi... občes si sice nestihneš včas vyměnit menstruační vložku, kopeš kolem sebe jak poslední svatej bojovník... ovšem, my tu víme, jak je to s tebou. Tys to tu přece nedávno podrobně vypsal... jak jsi startoval teď v zimě svého miláčka z Francie, tak kdo myslíš, že ti bude věřit Lexíka z úst. Jenže já vím... to je ironie. BRAVO ZZ, BRAVO IRONIE ZZ >:D >:D :yes: Tohle je tvůj příspěvek, kterej mě fakt dostal... já ho musel dvakrát přečíst, než jsem pochopil tu srandu >:D :yes: P.S. Hele, ale aby si někdo fakt nemyslel, že to můžeš myslet vážně? Ale, to je blbost... :yes:
11. 6. 2006 23:55
Re: O 17% VÍC RÁJE
Ty seš teda diskutér, napřed mě řadíš mezi průměr, teď zas mezi podprůměr... prosím tě... kdy ty se najdeš? P.S. Ty by sis snad jí koupil? Já ne. Tak co ti na tom vadí? Já bych si nekoupil Ani AUDI cabrio v naftě ani IS bez nafty... Neříkej mi, že ty by sis koupil Lexus... tomu nevěřím. natolik jsem tě tu poznal. A ať máš různé "menstruační" tendence... vždycky ses vrátil a nesl jsi tady prapor tvého oblíbence z Francie hrdě a nezlomně. Tak hele, jestli cítíš potřebu "jít s dobou" a bejt aktuální tím, že tu akcentuješ Lexe a hybrid... nedělej to. Je to klasická prostituce. Cejtíš Francii a naoko tu tečeš z japonska... Přece máš svůj rozum, ne? TTTom je fajn, ale vlezdoprrrrdelkové... to není důstojná pozice pro tebe.