Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

MG má nový nabíjecí program pro elektromobily. Je pro soukromníky i firmy

Lukáš Volšický
Diskuze (30)

Čínsko-britská značka MG v Česku zahajuje nový nabíjecí program MG Charge. U nás i v zemích Evropské unie tak budete moci jedinou kartou nabíjet elektromobily značky v sítích nabíječek společností ČEZ, EON, PRE a IONITY.

Dostupnost dobíjení je nejdůležitější potřebou pro bezproblémový a komfortní život s elektromobilem a uživatelům se to snaží usnadnit i samy automobilky speciálními značkovými nabíjecími programy. Řešení pro snadné nabíjení v Česku nově představuje i znovuzrozená čínsko-britská značka MG, která u nás oficiálně zahajuje nový nabíjecí program MG Charge.

Hlavním cílem nového programu MG Charge je poskytnout majitelům a provozovatelům elektromobilů značky MG kvalitní služby v oblasti elektromobility, a to včetně okamžitého zákaznického servisu MG Charge 24/7. Nové karty MG Charge mohou zákazníci získat u autorizovaných dealerů MG a jejich aktivace může proběhnout u dealera nebo online na webu MG.

České zastoupení značky MG uvádí, že nové nabíjecí karty programu MG Charge jdou k dispozici soukromým zákazníkům, podnikatelům i firmám. Jsou platné u všech hlavních poskytovatelů elektrické energie v Česku i Evropské unii – tedy u nabíjecích stanic sítí ČEZ, EON, PRE a IONITY. V Česku je pro značku prioritou zejména společnost PRE, protože má největší pokrytí služeb i nabíjecích stanic.

Video se připravuje ...

Spolu s novým nabíjecím programem MG Charge je pro zákazníky připravena i speciální nabídka AC nabíjecích wallboxů MyBox MG Charge s volitelnou instalací a řešení dynamického řízení výkonu. Komplexní nabídku pro řešení dobíjení doplňují i fotovoltaické elektrárny, efektivně využívající solárních přebytků elektrické energie pro dobíjení elektromobilů.

S aktivací nového programu MG Charge se můžete seznámit na oficiálních stránkách, kde se můžete proklikat i do nabídky wallboxů. Ty se v Česku prodávají ve spolupráci se společností ChargeUp se základní cenou od 21.900 Kč bez daně a instalace. Za variantu s dynamickým řízením výkonu pak zaplatíte minimálně 25.000 Kč bez DPH.

Lukáš Volšický
Diskuze (30)

Doporučujeme

Avatar - Barrichello
3. 12. 2023 09:59
Re: Chcete doma nabíjet? Až my budeme chtít!
https://svethospodarstvi.cz/…de-dosly-penize/

Pozdravuje vás Hellmutland, milí utopisti :-) :-) :-)
1. 12. 2023 11:43
Re: Chcete doma nabíjet? Až my budeme chtít!
Co tim chces jako rict?

Kdyz behem noci nabijes 28kWh, tak je to na vic nez 100km dalsi den.
To je mnohem vic nez je prumerny najezd.
Avatar - Barrichello
1. 12. 2023 10:16
Re: Chcete doma nabíjet? Až my budeme chtít!
Ne každej má nabíjení na tesla superchargerech zdarma a ne každej je má v dosahu. A ne každej má fotovoltaiku, která navíc aktuálně nic nedává, protože zas sněží a je zataženo :-) :-) :-)

Pak už zbejvá jen ta zásvuka, pokud teda nebydlíš v činžáku nebo panelu či bytovce, tam je tak tak nějak na dvě věci :-)
1. 12. 2023 09:45
Re: Chcete doma nabíjet? Až my budeme chtít!
Tak EV se nabijeni i jinde nez na komerčních rychlonabijeckach.

PS: vzdyt tady ty kartelaky obhajujes. Vcetne největšího a legálního =OPEC
1. 12. 2023 09:43
Re: Chcete doma nabíjet? Až my budeme chtít!
Stale to ale neodstranuje to podstatne. Aktualni legislativu v ČR ktera se max snazi zabránit snahám o uvolnění trhu v oblasti akumulace, komunitní energetiky atd.
To se snad nekdy změní.
Treba platit za systémové služby kdyz je sam provozuji?…