Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Milovníci značky Tesla se radují. V Česku otevírá její první prodejna!

David Bureš
Diskuze (22)

Tesla Praha otevírá ve Vysočanech. Showroom následuje po vybudování servisního střediska.

Čeští fanoušci automobilky Tesla se konečně dočkali. Americký výrobce elektromobilů má v Česku první oficiální zastoupení. Tesla Praha otevírá v pražských Vysočanech, v ulici Freyova, v rámci oficiálního servisního střediska, které je součást prodejny Advantage Cars. Firma to potvrdila v newsletteru zaslaném svým klientům.

Tesla Praha oficiálně otevře ve čtvrtek 3. října. Tentýž a následující den prodejce potenciálním zákazníkům nabídne testovací jízdy. K dispozici budou všechny aktuálně dostupné modely značky, tedy modely S, X a 3. Klienti se také budou moci seznámit se systémem Autopilot a dozvědí se, co pro ně Tesla Praha chystá.

Díky otevření oficiálního showroomu dostanou vozy Tesla vůbec poprvé českou cenu. Čeští zákazníci se pak při nákupu už nebudou muset spoléhat na zahraniční prodejce nebo neoficiální tuzemské prodejce. Vozy Tesla u nás nabízí například prodejce elektroniky Alza.

Nejbližší zahraniční prodejci dosud působili třeba v Linci, Mnichově nebo Vídni. Konkrétně v rakouské metropoli dokonce působí specialista na české klienty.

Tesla na českém trhu sice zatím oficiálně nepůsobila, přesto si k ní našlo cestu spoustu zákazníků. Jen za letošní rok statistiky SDA u nás evidují 66 registrovaných aut tohoto amerického výrobce elektromobilů. Za celý loňský rok bylo u nás registrováno 85 automobilů Tesla. Díky oficiálnímu českému prodejci by navíc vozy Tesla měli být u nás dostupnější, což by prodeje mohlo dále navýšit.

David Bureš
Diskuze (22)

Doporučujeme

Avatar - Barrichello
4. 10. 2019 01:43
Re: Jak pro koho...
Jojo, https://www.youtube.com/watch?…

Strašnej rozdíl, akorát že Tesla na plný výkon dá tímhle stylem tak 200 km, ten 6,4 V8 nebo 6,2 Hellcat dá na plnou nádrž aspon 350-450. A pořizovací cena je stejná resp. nižší :-)
Avatar - elektrikar
4. 10. 2019 00:35
Re: My doma jednu máme a nic moc
TEchnikaSLAboproudá - výkřik zdejších soudruhů, chytrolínů. V tomto podniku dost mozna pracovalo hodne zdejsich chytrolinu, tak to je odpoved na ten vykon :-[]
Avatar - elektrikar
4. 10. 2019 00:32
Re: Jak pro koho...
Na co se budeš namáhat, když už to druzí udělali za tebe :-[] :-[] :-[] :-[] :-[] :-[] :yes: https://youtu.be/kPejf1O6_mo
Avatar - Beefcake
4. 10. 2019 00:08
Re: Jak pro koho...
Aby som ta ukludnil, dnes som isiel na 2 autach, co mali spolu benzinovych cca 900 koni, 14 valcov, cez 1000Nm a kopec zabavy.
Avatar - Beefcake
3. 10. 2019 23:54
Re: My doma jednu máme a nic moc
Blbe forum....