Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mitsubishi v Evropě prodlužuje záruku, výjimku tvoří tři modely

Jan Mička
Diskuze (27)
Automobilka Mitsubishi u svých evropských modelů prodlužuje standardní záruku. Nyní nebudete muset nic řešit plných pět let nebo 100.000 kilometrů.

Standardní dvouletá záruka už není u současných modelů až tak k vidění. Při koupi vozu stejně nakonec dostanete nabídnuto její prodloužení, přičemž prim u nás hraje sedmiletá garance automobilky Kia. Zahanbit se však nechce nechat ani Mitsubishi, které v Evropě přidalo dva roky k dobru.

Když jste si do konce loňského roku koupili automobil Mitsubishi, činila standardní záruka tři roky od uvedení do provozu. V rámci zkvalitnění evropských služeb však od prvního ledna čerpáte pětiletou záruku s omezením na 100.000 ujetých kilometrů. Obecně rozhodne to, co nastane dříve, povinností majitele ovšem je navštěvovat autorizované servisy podle intervalů předepsaných prohlídek. Výjimku představují pouze modely i-MiEV, Lancer Evolution a L200 2WD. Zde se nadále počítá se tříletou zárukou s omezením na 100.000 kilometrů.

Podle Martina Kroba, generálního ředitele M Motors CZ, je prodloužení standardní záruky dalším krokem ke zlepšení spokojenosti zákazníků. "Těší nás, že zájem našich zákazníků o vozy s logem tří diamantů neustále roste a že i Češi volí spolehlivé a technologicky vyspělé vozy Mitsubishi s puncem kvality" Made in Japan“, doplnil Krob.

Jan Mička
Diskuze (27)
8. 1. 2015 12:15
Re: ok
Kolo moc nepřevážím, ale když tak to dám dovnitř jako ty. Já to kupoval jako ojetinu, 3 roky starou s 53 tis km najeto. To auto bylo v takovým stavu, že jsem ho okoukl, krátce projel a hned složil zálohu. Stálo 205 tis Kč, což mi přišlo jako dobrá nabídka ....
8. 1. 2015 10:50
Re: ok
>:-[]
Avatar - Zetti
8. 1. 2015 10:30
Záruka vs autorizovaný servis
Nevím kde berete info, ze zaruka je podminena autorizovanym servisem, to uz davno podle unijniho prava neplati.
Manza ma objednany ASX, tak je to dobra zprava
Avatar - fOE
8. 1. 2015 08:49
Re: ok
Objem prodeju? Treba se jim na jeden prodany citroen prodaji 4 mitsubishi a servis mitsubishi se tak "uzivy" v sobotu i pri stejne/mensi poruchovosti ve srovnani s citroenem.
Jinak kolegine lancer, temer 4 roky, 125tis km a jen olej a filtry (i brzdove desticky ma puvodni). ;-)
8. 1. 2015 07:05
Re: ok
Možno už majú mechanici plné zuby opravovania Citroenov z celého týždňa a nechcú si tým kaziť aj víkend. >:D