Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mitsubishi vyprodává sklady. Eclipse Cross nyní pořídíte pod půl milionu

David Bureš
Diskuze (32)

Originální SUV kupé je už v základu vybaveno sedmi airbagy, automatickým přepínáním tlumených a dálkových světel, tempomatem nebo automatickou klimatizací.

Mitsubishi se rozhodlo vyprodat skladové zásoby modelu Eclipse Cross. Své SUV kupé tak nyní nabízí s cenami začínajícími na akční částce 499.650 korun. Zvýhodnění základní verze Inform činí tudíž 50.000 korun a vztahuje se na omezený počet aut. Nabídka platí od 1. června.

„Vozy za tuto cenu jsou skladem v ČR, takže pro zákazníky ihned k dispozici. Odpadá tak dlouhé čekání, obvyklé u konkurence,“ říká Vladimír Hejna, obchodní ředitel M Motors CZ. „Poptávka po Eclipsu Cross je od uvedení velmi stabilní a věříme, že tímto krokem uspokojíme zákazníky, kteří mají zájem právě o nižší verze tohoto modelu,“ dodává.

Eclipse Cross má za uvedenou částku pod kapotou přeplňovaný benzinový čtyřválec 1.5 Turbo o výkonu 120 kW, který je kombinován s šestistupňovým manuálem a pohonem předních kol.

Základní výbava Inform pak čítá sedm airbagů, asistent pro jízdu v pruzích, světelný a dešťový senzor, automatické přepínání tlumených a dálkových světel, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, palubní počítač nebo tempomat. Nechybí ani automatická klimatizace, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, 16palcová kola z lehkých slitin, sada na opravu pneumatik nebo rádio se čtyřmi reproduktory.

Připlatit si lze za dva zvýhodněné balíčky výbavy. Paket Sport za 26.990 korun nabízí sportovní rozšíření obou nárazníků, boční prahové spoilery, prahové lišty s karbonovým vzhledem, velurové koberce a sportovní hliníkové pedály. Paket Navi pak stojí 24.990 korun a přidává multimediální systém ovládaný prostřednictvím 6,5palcové obrazovky doplněný o navigaci a zadní parkovací kameru.

Kdo by pak hledal čtyřkolku, musí sáhnout až po stupni Intense. Kombinace 1.5 Turbo (120 kW) s pohonem všech kol a převodovkou CVT v takovém případě vyjde na 719.850 korun.

David Bureš
Diskuze (32)

Doporučujeme

Avatar - Beefcake
3. 6. 2019 20:05
Re: dobra cena
Foresterov, xv aj outbackov je u nad vyrazne viac ako v minulosti. Zato eclipse som nevidel nazivo ani jediny.
Avatar - Verny_2013
2. 6. 2019 23:26
Re: Mitsubo je mimo
Vidíš a mě je třeba jakýkoliv facelift, či úprava ASX úplně buřt. A myslím že to má stejně 99,99% populace. A podobně to mám u dalších kreací Mitsu včetně ohyzdného Eclipse cross. A chromovaný nápis na kapotě jejich reputaci určitě nevylepší.
2. 6. 2019 22:08
Re: Dobry kup
Ten kufr je rozmerove na urovni Skoda Fabia, navic tam jsou obrovske podbehy, obrovsky schod po sklopeni zadnich sedadel, ktera se neskladaji do roviny. Toto je auto pro neexistujici skupinu lidi - duchodci, co bydli ve meste a nepotrebuji nic vozit a pritom maji dost penez na auto za mul mega. Nebo mozna nejaka neuspesna zlatokopka, ktera nedostala ani X6 ani X4 ani X2 a smirila se timto taky SUV-kupe? Mimochodem X2 ma pod 4.4m a kufr ma vetsi a lepe tvarovany ;-)

https://www.auto.cz/…volte-s-rozvahou?…
2. 6. 2019 19:04
Re: dobra cena
Vyssie reagujem na tie tvoje prognozy. Inak ja T-roc stretavam teda bezne, rovnako Atecu a aj toho forestera, ale toto cudo som stretol snad jedno.
2. 6. 2019 19:00
Re: Dobry kup
Nazdar, cakal som kedy sa ozves tak na pripomenutie:
6.12.2017
Mitsubishi Cross
H/K_svwet dnes 20:40
trefa tak toto bude pravdepodobne novy kral v nepremiovej triede kompaktnejsich SUV okolo s dlzkou okolo 4,4-4,5m ... cakam megauspech...


H/K_svwet 13.07.2018 23:50
« Re: losi test
oba vozy su na tom slusne.... ale obecne o podvozku mitsu by som fakt nepochyboval... ani o motore ako takom... tu eclipse este narobi vrasky verim ze aj zvucnejsim a vacsim menam triedy ako nejaky karoq ...tento model od mitsu este prekvapi... vidim tu velke moznosti len to chce este cas .. stale je to este nove auto ktore mnohi moc nepoznaju ale casom spoznaju verim ... ( a rozbehne sa na jesen uz aj dizel ) eclipse je u mna novy lider segmentu .. a karoq tu vidim kdesi az kusok za nim

No a teraz k tej realite :) To len na margo toho ako obcas zavtipkujes ako sa vzdy trafis :)