Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Modelka z Playboye poslala Lamborghini do bazénu. Prý za to mohou vysoké podpatky

Jan Zajíc
Diskuze (2)

Je možné, že o dívce jménem Soraja Vucelic slyšíte poprvé. Jestli se však zajímáte o soukromí hvězdných fotbalistů, možná už jste na ni narazili.

Tato modelka poněkud umělého vzezření, která pózovala i pro Playboy, totiž byl jednu dobu spojována s Brazilcem Neymarem. A také se ráda předvádí na Instagramu.

Tentokrát o sobě však Vucelic dala vědět poněkud odlišným způsobem. A jak asi tušíte, má to co dělat s auty - jinak bychom o ní rozhodně nepsali. Soraja totiž na sebe upozornila kuriózní nehodou, po níž jí řízené Lamborghini Huracán Spyder skončilo v bazénu.

K zvláštní události došlo v jednom rezortu ve francouzském Cannes, kde modelka tráví dovolenou. Podle dostupných informací se Vucelic snažila zaparkovat kousek od bazénu, jenže jí pravá noha sklouzla z brzdového pedálu.

Soraja se nehodou sama pochlubila na Instagramu, kde zveřejnila video, které okomentovala slovy: "Když vám bota s vysokým podpatkem sjede z brzdy a Lambo skončí v bazénu." Mnoho lítosti v té větě není, co?

Možná je to proto, že Vucelic údajně aktuálně randí se synem jistého ruského oligarchy, který by neměl mít problém sehnat za utopené Lambo náhradu.

Jan Zajíc
Diskuze (2)

Doporučujeme

24. 3. 2021 20:10
Bazén to přežije
To máte tak, když za volant posadíte ženu. Já už se ničemu nedivím. Já jako Ivuška teda nejsem v řízení moc dobrá, ale nedovedu si představit takový přešlap, že bych autíčko namířila přímo do bazénu. I manžel by mě asi vydědil, kdybych do bazénu, který jsme si na https://www.top-bazeny.cz pořídili teprve nedávno zavezla naši oblíbenou Oktávečku.
23. 9. 2020 23:17
Bazén
Ahojte, no nevím no. Jak se to říká jen... Kdo chce kam? Pomozme mu... že ano:) Vysoké podpatky? Do auta rozhodně takovýhle boty nepatří... No nic :-D Ale spíše mi přijde škoda toho bazénu. My jsme si nedávno pořizovali nový ( konkrétně z http://albixon.cz ) a nedokážu si představit, že by nám do toho najela nějaká fiflena...