Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Morgan Super 3 přijíždí v parádní dobrodružné edici Malle Rally Special

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Malý sporťák na třech kolech přijíždí v nové dobrodružně laděné variantě. Majitelé navíc získají možnost se s ním zúčastnit tradiční Malle Rally dle vlastního výběru.

Automobilka Morgan se opět spojila se společností Malle London a společnými silami navrhli novou speciální edici tříkolky Morgan 3, která navazuje na předchozí spolupráce a opět zákazníkům přináší stylový vůz v jedinečném designu a s výrazným příslušenstvím z dílny Malle London, připravený na cesty za dobrodružstvím.

Dodejme, že společnost Malle London se soustředí především na příslušenství pro motocykly, pro které organizuje také různé jízdy a závody. Vůz Morgan Super 3 ale dlouhodobě používá jako doprovodné vozidlo pro jízdy pořádané napříč Evropou. Doplňky nového speciálu jsou tak připravené držet s posádkou krok i na delších výpravách.

Video se připravuje ...

Vůz je dostupný pouze ve třech barvách – žlutá, červená a černá, přičemž každá odkazuje na specifické odstíny používané společností Malle. Karoserii navíc zdobí topografická mapa, která by měla odkazovat na britskou horskou silnici, oblíbenou organizátory Malle Rally.

Mezi další výrazné prvky pak patří výrazné bílé kruhy se závodním číslem na bocích, tradiční motiv britské vlajky nebo nápis „Prepared to Get Lost“, který je heslem Malle Rally. Ochranné oblouky za kabinou, výfuk a příď navíc zdobí bílá barva.

Speciální model navíc dostal vcelku bohatou výbavu. V kabině tak nechybí USB nabíjecí zásuvky, bungee síťky pro ukládání drobností, vyhřívaná sedadla, držáky nápojů nebo navigace Beeline. Exteriér zaujme LED světlomety nebo nosiči zavazadel v zadní části i vedle dveří. Budoucí majitelé navíc dostanou i koženou nepromokavou bundu z kolekce Morgan x Malle Driver’s

Po stránce výkonu se jedná o standardní Morgan Super 3 s 1,5litrovým atmosférickým tříválcem Ford, který nabízí 87 kW. To sice není moc, při hmotnosti 635 kilogramů to však bohatě stačí i k maximální rychlosti 210 km/h.

Se zakoupením vozu pak zákazníci dostanou možnost zúčastnit se Malle Rally dle jejich výběru: Great Malle Rally ve Velké Británii, evropské Great Malle Mountain Rally nebo dokonce Great Malle Arctic Rally. Cena ovšem není nízká – začíná od 1,5 milionu, v čemž ovšem nejsou započteny daně.

Video se připravuje ...

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Doporučujeme