Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Moto výstava Liberec 2019 nabízí zakázkové stavby i sériové stroje, veterány a závodní speciály

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Moto výstava Liberec 2019 ve svém třetím ročníku nabídne kolem 90 strojů, a to jak sériových novinek, tak především custom staveb, veteránů a sportovních motocyklů.

 

Moto výstava Liberec 2019, která probíhá od pátku 5. dubna do neděle 7. dubna letošního roku v libereckém Centru Babylon, nabízí návštěvníkům nádhernou přehlídku zakázkových strojů, z dílem českých tvůrců a rovněž motocykly, za jejichž vznikem stojí tvůrci ze zahraničí.

Kromě české plejády stavitelů motorek, jako jsou Roman Buš – WILDSTYLE, Kamil Bartoš – K+K MOTORCYCLES, Zbyšek Hazmuka – BAGGER CUSTOM CLUB, Jakub ,,Kubajz“ Sluka –  KUBAJZ GARAGE, regionální František Bártík – BARTCYCLES, Pavel Malaník a Petr Brábník, se představí slovenský Palo Faragula – XXL-LM. Nejen jeho stroj Night Stalker bude mít na Liberecké výstavě premiéru. Přijedou také elitní stavitelé z Polska Arkadiusz ,,Szajba“ Pawlukowicz – Sajba’s Garage a Dariusz Gargasz – Coroner Custom Cycles.

Zastoupení sériových značek přislíbil Harley Davidson – Praha, Kawasaki – VJ Cars, KTM – UNIVOK, Ducati a MV Agusta, Royal Enefield – Vintage Garage s jejich  novým dvouválcem, BMW – Motorrad Invelt Praha a chybět nebudou ani stroje  značky Indian. Těšit se lze i na výjimečné motocyklové veterány, silniční sportovní stroje, zastoupení ledové ploché dráhy, ploché dráhy, Dakaru a dragsterů.

Samotné motocykly pak doplní i bohatý doprovodný program, jehož se mají zúčastnit Pepa „Sršeň“ Šiler, cestovatel Igor Brezovar, úspěšní účastníci Dakaru Milan Engel a Jan Veselý. O letošní úspěch na ledové ploché dráze se podělí Lukáš Volejník.

Pozornost si rozhodně zaslouží i projekt na oživení značky Čechie – Böhmerland za pomoci 3D tisku, který byl prezentován na letošním Motosalonu 2019 v pražských Letňanech. Moto výstava Liberec 2019 nabízí další informace o pokračování tohoto neobyčejného projektu.

Novinky o samotné výstavě lze sledovat na webu www.motovystavaliberec.cz, facebooku fb.com/motovystavaliberec.cz, nebo na instagramu s příslušným názvem.

Zdroj: Moto výstava Liberec

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Doporučujeme