Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Motorka s vestavěným grilem? Ano, Indian Springfield Dark Horse

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Bezstarostná jízda na stroji značky Indian dostává zcela nový rozměr díky spojení motocyklu s postranním vozíkem osazeným plně funkčním grilem.

Specialistou na motocykly s postranním vozíkem je v dnešní době především značka Ural, která nabízí atraktivní modely, z nichž lze připomenout Air Limited Edition s kvadrokoptérou na dálkové ovládání či Transsib, jemuž byla inspirací nejdelší železniční trať na světě.

Motocykly Ural se svými plochými vzduchem chlazenými dvouválci ovšem nejsou jediné, které lze v dnešní době doplnit o postranní vozík, což dokonale demonstruje stavba, za níž stojí Thor Drake a společnost See See Motorcycles ze severoamerického Portlandu.

Indian Springfield Dark Horse tvoří s postranním vozíkem atraktivní soupravu, ale vedle klasických linií zde přitahuje pozornost především skutečnost, že místo spolujezdce zde obsadil plně funkční gril Trager Ironwood 885.

Tento gril je stejně jako ostatní produkty značky Traeger připraven pro použití 100% dřevěných pelet, s nimiž získává jídlo jedinečnou chuť. Zároveň lze ještě vyzdvihnout, že zvládne i uzení, zapékání, dušení, pečení a navrch královskou grilovací disciplínu v podobě barbecue.

V případě motocyklu Indian Springfield Dark Horse lze připomenout, že jeho základem je rám z hliníkové slitiny, v němž je uložen vzduchem chlazený vidlicový dvouválec Thunder Stroke 111 o objemu 1811 kubických centimetrů, který disponuje maximálním točivým momentem 161,6 N.m při 3000 otáčkách za minutu. Motor spolupracuje s šestistupňovou převodovkou a síla agregátu je na zadní kolo přenášena pomocí ozubeného řemenu.

Zdroj: 2media.cz, s.r.o, See See Motorcycles, Polaris Industries, Inc.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Doporučujeme