Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Německý úpravce udělal z Porsche 911 auto do terénu. Jak se vám líbí?

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Společnost Delta4x4 proslavily úpravy, které vylepšují schopnosti aut v terénu. Stejný cíl měla také nová modifikace Porsche 911.

Skoro se až zdá, že offroadové úpravy ikonického sporťáku jsou v poslední době v módě. Trend ostatně podtrhla samotná automobilka Porsche, která loni v listopadu představila provedení 911 Dakar.

Se svou vizí terénní 911 nyní tedy přichází také německá společnost delta4x4. Ta se ve spolupráci s rakouským designérským duem Vagabund Moto pustila do exempláře generace 992 z roku 2020, konkrétně v provedení Carrera 4 s pohonem všech kol.

Úpravce zvýšil podvozek o 80 milimetrů a přidal nová kola obutá do pneumatik s výraznějším dezénem. O vzhled se pak postarali designéři z Vagabund Moto: černou 911 vybavili matně černými polepy a především dvěma světelnými rampami. Jedna se nachází na střeše, druhá, se žlutými světly, na přídi.

Video se připravuje ...

Kromě Porsche se ale obě firmy pustily ještě do Mercedesu-Benz Sprinter v obytném provedení Hymer Grand Canyon S s pohonem všech kol. Úpravy jsou podobné, dodávka se tedy chlubí zvýšeným podvozkem, novými koly, offroadovými gumami a doplňky, které se v terénu mohou hodit.

A samozřejmě nechybí polepy, které ladí s těmi na 911. Černou karoserii tak doplňují matně černé prvky a žluté detaily.

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Doporučujeme