Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nissan e-NV200 poveze pohár pro vítěze Ligy mistrů UEFA

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Nissan si jako oficiální partner Ligy mistrů UEFA připravil speciálně upravený model e-NV200, který poslouží k přepravě poháru pro letošní vítězný tým.

Nissan pro oficiální účely Ligy mistrů UEFA během finále pořádaného v italském Miláně poskytne více než stovku svých elektromobilů. V rámci další podpory této akce pak japonská automobilka zajišťuje v Miláně instalaci sedmnáctí nových rychlonabíječek.

Hlavní pozornost ovšem přitahuje Nissan e-NV200, který byl speciálně upraven pro převoz vítězného poháru. Provedené změny se totiž týkají právě jeho výjimečné role a jedná se o nepřehlédnutelnou úpravu karoserie.

Lehký užitkový elektromobil má totiž od B sloupku směrem dozadu průhlednou karoserii. Části bočních i zadních dveří a boků karoserie, které nejsou součástí nosné struktury skeletu nebo rámů dveří byly nahrazeny novými průhlednými panely, kopírujícími tvary původních dílů.

Důvodem pro tuto úpravu je samozřejmě vzácný náklad v podobě poháru pro vítěze Ligy mistrů UEFA, který je tak plně vystaven obdivným pohledům fotbalových fanoušků.

Nissan e-NV200 má tento pohár v sobotu 28. května převézt od katedrály Narození Panny Marie v Miláně na stadion San Siro, kde se odehraje finálový zápas.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Avatar - pelikoš
25. 5. 2016 16:35
to je
marketing a né přejmenovat nějakou zapadlou ves na aljašce >:D :yes: