Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Škoda Octavia III 2013 opět o něco více odhalená

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (115)
Podoba v pořadí třetí generace mladoboleslavského bestselleru je opět o trochu více odhalena díky videu, která nám dorazilo do redakce.

Video se připravuje ...

Nejnovější video se současným šéfdesignérem automobilky Škoda Jozefem Kabaňem v podstatě jen potvrzuje to, co již odhalil multimediální systém při představení stále ještě maskovaných vozů novinářům v Portugalsku.

Silueta hliněné makety stojící ve videu potvrzuje, že u třetí generace Octavie se Škoda inspiruje ostrými hranami z Rapidu. Na současnou generaci novinka naváže prakticky jen koncepcí pětidveřové karoserie a tvarem splývavé střechy.

K nejzásadnějším změnám bude spolu s většími rozměry a ostřejšími rysy předních i zadních oken patřit tvar bočního zasklení. Ten totiž současnou generaci Octavie ničím nepřipomíná. Zalomení na spodní hraně zadního okna je u mladoboleslavských aut naprostou novinkou.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (115)
Avatar - white label
21. 11. 2012 00:06
Re: Odhalenie
Dej sem odkaz, který prokáže, že k tomuto emotikonu :*) patří slovo "kiss".
Nevymáchaností vlastní huby dokážeš kulové, už jsem ti jednou napsal jasně, napiš si redakci o význam emotikonů, ať můžeš "diskutovat" aspoň pomocí nich.
Sbohem a šáteček, bábovko. :*) >:-[]
20. 11. 2012 23:47
Re: proc ten Klabzan
To bola metafora, ale kazdy v tom vidi, co mu je srdcu blizke ;-) Tupy baran buc.
20. 11. 2012 16:35
Re: proc ten Klabzan
Ty seš nejen imbecil, ale i nechutný prase - fuj, svoje stravovací návyky tady laskavě taky neprezentuj, ani na to není nikdo zvědavej.
20. 11. 2012 16:34
Re: proc ten Klabzan
Ale jdi, ty impotentní chudinko, nemusíš nám tady odhalovat, co tě nejvíc trápí a po čem tak toužíš. A marně. Nakonec, hovada se podporují, asi není náhoda, že se zastáváš jednoho z nějvětších duševních imbecilů, co se tady objevují v poslední době, jak se říká - vrána k vráně sedá - bližní bližního si hledá. Tak jste se našli.

Jinak ti blahopřeji cosworthe, tvoje ididotské příspěvky jsou natolik čitelné, že i kdyby sis měnil nick každej tejden, stejně tě každý lehce odhalí.
20. 11. 2012 14:03
Re: Odhalenie
Pises vzdy len tak, ako ti chore ego narastlo, nenamyslaj si ine. ;-)
Pozrel si si odkaz, ktory som ti poslal alebo mas problem s ocami? Zeby sedy zakal z alkoholu?
Necakam, ze retard tvojho razenia s falosnym pohladom na svet niekedy prizna chybu; nemusis sa premahat.

Ak nadalej planujes dokazovat, aky si obmedzny hlupak, nech sa paci, do toho :yes:
Kedze si vsak sociopaticky kripel, ktory sa vyziva v hadani sa, budes v tom dalej sam. ;-)