Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nové SUV-kupé Fiat Fastback nafoceno na denním světle. Stále vám přijde atraktivní?

Stanislav Kolman
Diskuze (14)

Italská novinka se svažující se zádí se zatím představila jen na dvou oficiálních fotografiích. Teď už víme, jak vypadá v reálném světě.

Před půl rokem se sociálními sítěmi šířily snímky maskovaného prototypu. Zatímco příď jasně definovala rodinu Fiat, záď se zkosenou střechou a stylem SUV-kupé byla něčím zbrusu novým. Teď už víme, že pod maskovací fólií se schovával Fiat Fastback, zbrusu nový model určený primárně pro brazilské trhy. Automobilka už nám jej představila na dvou oficiálních snímcích.

Vlastně jde o stylovějšího sourozence Fiatu Pulse (kterého si také můžete prohlédnout v přiložené fotogalerii), jehož příjezd na evropské trhy se však neočekává. Když Italové novinku představili, lákali především na styl a bohatou výbavu. Všimnout si můžeme Full LED světlometů, ochranných plastů kolem karoserie, stejně jako zajímavého vzhledu kol z lehkých slitin.

Video se připravuje ...

Automobilky moc dobře vědí, ze kterého úhlu to novinkám sluší nejvíce, a právě takové fotografie nám ve svých příspěvcích servírují. Instagramový účet @cars_secrets teď ale publikoval snímky z reálného světa, které zachycují novinku Fiatu na denním světle bez jakýchkoliv příkras. Tak co, stále vám přijde atraktivní? Minimálně záď tmavě šedého exempláře nám z tohoto úhlu přijde poněkud… baculatá.

Ale zpátky k autu jako takovému. Byť Fiat oficiálně techniku v útrobách neprezentoval, očekává se nasazení benzinových agregátů. Základ má představovat 130koňový litrový tříválec, alternativu pro náročnější pak 1,3litrový čtyřválec s výkonem 175 koňských sil, jenž dá na výběr mezi šestistupňovým manuálem a CVT. Na finální potvrzení si ale ještě raději počkejme.

Video se připravuje ...

Zdroj: Instagram.com/@cars_secrets

Stanislav Kolman
Diskuze (14)

Doporučujeme

10. 8. 2022 09:52
Vypada to fakt hrozne
ale treba je to navrzeny na vkus jihoamerickeho zakaznika. V Evrope tohle urcite chybet nebude.
Avatar - caliban
9. 8. 2022 14:06
Snad to není poslední hřebík do rakve Fiatu,
protože Fiat auta uměl, tohle to je příšernost, to už je snad i ta všemi vysmívaná Multipla byla hezčí.
9. 8. 2022 13:04
Re: Vypadá to
JJ, trochu to připomíná Kalinu liftback... :-O :-( :-[] :no: :no: :no:
9. 8. 2022 13:03
Re: Tak tohle "něco"...
Tak tak, to bylo jedno z nejošklivějších Giugiarových dítek. Však to byl taky propadák. Proč proboha Fiat i u II. generace nepokračoval dobře přijatým konceptem liftbacku ala Octavia, dodnes nechápu! :-O :-( :-(
Avatar - Stejsn
9. 8. 2022 13:01
Vypadá to
jak z Ruska :(