Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nové video: Martin Vaculík a auto, které mu rozšířilo obzory

redakce AUTO.CZ
Diskuze (4)

Specialista Světa motorů nikdy nebyl úplným nadšencem do bydlení na kolech. Teď si jej však v rámci příprav nového videa vyzkoušel a prozradil, jak se mu to líbilo. Ale nebojte, dojde i na techniku!

V nejnovějším díle svého nepravidelného videospeciálu nám Martin Vaculík představí Volkswagen California s motorem 2.0 TDI (110 kW). I když se na první pohled může zdát, že je to onen dobře známý pohon, Martin vás dnes vyvede z omylu. Agregát pod kapotou testovaného kousku se totiž dočkal značného přepracování, aby lépe vzdoroval zpřísňujícím se emisním normám.

A když už byla k dispozici právě California, tedy populární bydlík na kolech, pověděl nám Martin i něco o možnostech a výbavě tohoto auta. Tak se pohodlně usaďte a vychutnejte si čerstvou půlhodinovou videonálož. Rozhodně to stojí za to. A pokud chcete vidět upoutávky na další videa Martina Vaculíka, nezapomeňte nás sledovat na instagramovém účtu @auto.cz.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (4)

Doporučujeme

29. 11. 2021 14:29
ceny aut
No musím říct, že když jsem viděl místo výfukového portubí tu sadu hrnců a čidel, tak je mi zas o trochu jasnější proč jsou auta tak drahy, a že to není jen rozmar automobilek.
27. 11. 2021 18:42
Re: Motor
Podekujte EU. Kdyz to musi mit ucpanej vejfuk a motor poradne nedejcha, tak se nedivte ze to nejede.
27. 11. 2021 12:23
Re: Motor
Taky nerozumím jak může p. Vaculík ten motor tak chválit. Podle grafu ve videu má spodek naprosto tragický.
Minulá verze se rozjížděla od volnoběhu zcela plynule a plný krouťák měla od 1500 ot.. Tahle nová zatahuje naplno až nad dvěma tisíci, což skoro vylučuje volbu manuálu
27. 11. 2021 10:51
Motor
Mám tento motor v Caravelle vyrobené v únoru 2021 a oproti předchozí T6 mi hrozně vadí, že to zabírá až na cca 1800 otáčkách, do té doby je to mrtvola a při rozjezdu na křižovatce jsem vždy brzda provozu.... Moje fabia 1.0 mpi má lepší odpich