Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky na Moje.auto.cz: Dacia Duster

Diskuze (25)
Na stránce Moje.auto.cz tento týden přibyla první uživatelská recenze na Dacii Duster.

Dacia Duster je na stránkách Auto.cz dobře známá – vždyť jsme otestovali Duster 1,6 16V 4x4, dieselový Duster 1,5 dCi 4x4 a nejnověji došlo i na srovnávací test se Suzuki SX4. Po našich redakčních testech se na Auto.cz konečně objevuje možnost přečíst si zkušenosti majitele takového auta – v sekci Moje.auto.cz přibyla první recenze Dusteru.

Popisovaný Duster má motor 1,6 16V a pohon 4x4. Uživatel Ranger123 si jej převzal v prosinci, po více než 6 měsících čekání. Na Dusteru si cení především jízdních vlastností na rozbitých cestách a fungování pohonu všech kol. Naopak ke slabým stránkám řadí krátce odstupňovanou převodovku a některé nedostatky ve výbavě a provedení interiéru.

Duster je na Moje.auto.cz jediný, naleznete zde ale také recenzi například na juniorské SUV Sandero Stepway. O své zkušenosti se dále dělí majitelé dvou sedanů Logan a tří kombi Logan MCV.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

Diskuze (25)
23. 1. 2011 15:05
Re: Koroze
a dal???
(jak souvisi Logan r.v. 2006 s Dusterem r.v. 2010?... napovim: nijak...... asi tak jako kdyz nam rezne felicie, tak proto musi reznout fabie???... nebo jaky je prinos teto informace? ;-))
Avatar - jenik1
12. 1. 2011 08:46
Koroze
Soused si koupil Logana stejně jako já Fiata Pandu v roce 2006, je garážovaný stejně jako moje Panda. Jenže koncovka výfuku u Pandy je pořád jako nová, kdežto ta u Loganu je zrzavá od rezu jako liška. A to mi ještě potvrdil, že mu upadl držák výfuku pod autem (také rez).
11. 1. 2011 12:16
Re: DUSTER PREMIUM
pekne napisane.. :yes:
10. 1. 2011 15:33
Re: Poklona
:yes:
10. 1. 2011 15:33
Re: Poklona
:yes: