Nový SEAT Ibiza

Prezentace klienta
Nový SEAT Ibiza je skutečně ohromující. Svým kultovním designem vyzařuje sebevědomí, vytříbený postoj a mladého ducha. Interiér byl navržen pro maximální potěšení z jízdy.

Ať se jedná o příjemné materiály, nebo nejmodernější techniku, neuvěříte nám, dokud vše nespatříte na vlastní oči.

Díky rozmanité nabídce nových barevných prvků výbavy na přání, bude nová Ibiza dokonalým vyjádřením Vaší osobnosti. A s nejmodernější technikou poháněcího ústrojí EcoTSI si užijete vyšší výkon s nižšími emisemi.

SKUTEČNĚ VÁŠ

Váš vůz je výrazem Vaší osobnosti, a proto Vám nový SEAT Ibiza umožňuje přizpůsobit si zvolený model přesně svým představám, aby byl skutečně Váš. Až si budete vybírat dokonalou barvu karoserie pro Váš nový SEAT Ibiza, budete mít k dispozici obrovskou paletu barev, s nimiž si dokonale sladíte prvky vnější a vnitřní výbavy. Nová Ibiza Vám bude skutečně slušet.

MOTORY

ČISTŠÍ. LEPŠÍ. SKVĚLEJŠÍ

Motor EcoTSI pro nový SEAT Ibiza je stejně výkonný jako ostatní zážehové motory, ovšem se stejně nízkou spotřebou paliva jakou disponují vznětové motory. S tímto motorem budete pány situace, aniž byste přišli o jedinou špetku radosti z jízdy. Potřebujete nějaká čísla? 3,8 l/100 km a 92 g CO2/km. To jsou dobré hodnoty, že?

Nový SEAT Ibiza maximálně využívá přednosti techniky TSI v kombinaci s nejmodernějším systémem Start & Stop, který vypne motor stojícího vozidla, a systémem rekuperace kinetické energie, který přeměňuje kinetickou energii vozu při zpomalování pro pozdější použití během akcelerace.

INTERIÉR

KRÁSNÝ POCIT ÚTULNOSTI

Stejně jako v životě, nacházejí se i v novém modelu SEAT Ibiza největší změny uvnitř. Přepracovaný interiér modelu SEAT Ibiza nabízí ergonomičtější design s novými detaily, díky němuž se budete uvnitř cítit ještě lépe.

Komfort budete pociťovat při každém úkonu: při používání informačního a zábavního systému, který je dokonale integrován do přístrojové desky, i ve snadném ovládání palubního počítače, rádia a Bluetooth prostřednictvím multifunkčního volantu.

A v neposlední řadě si můžete nový SEAT Ibiza individualizovat barevnými pakety, jimiž mu dodáte skutečně nezaměnitelný charakter, který bude výrazem Vaší osobnosti.

INFORMAČNÍ A ZÁBAVNÍ SYSTÉM

Přístrojová deska nového modelu Ibiza byla přepracována se dvěma hlavními cíli: optimalizovat ergonomii a posílit zaměření na řidiče. Za jízdy budete mít bezpečný a zcela snadný přístup k přístrojové desce a středové konzole. A budete si užívat skvělé možnosti připojení mobilního telefonu k informačnímu a zábavnímu systému s kompletně integrovaným 6,5“ dotykovým displejem.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly