Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Svět motorů v TV (13. díl): Speciál z Mostu! A v něm závodní Octavia i test motorky

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Dvě reportáže s motocyklovým závodníkem Kamilem Holánem, akrobatický pilot Marek Hyka. A také Škoda Octavia Cup nebo řízení Volkswagenu ID. Buzz poslepu. To vše z Autodromu Most, včetně startu letadla!

Dnes, ve 20:30 na Nova Action. A na Voyo

Další středa, další díl pořadu plného automobilových zážitků. Reprízy běží v pátek v čase 1:30 a 7:40. Všechny díly také na Voyo.

Octavia Cup

Škoda Octavia Cup byl legendární šampionát a stejnojmenná závodní Octavia. Dnes si jednu takovou může půjčit každý! Závodní speciál je postavený na základech Škody Octavia III RS a k sérii má opravdu daleko. Vláďa Kadera jí dá pořádně za uši. Za kolik zajede Autodrom Most?

Kamil Holán, BMW S1000RR a jarní servis 

Hned dvě reportáže od jednoho z nejlepších motocyklových závodníků na světě, Kamila Holána. Jeho specialitou jsou přírodní okruhy, v čele s legendárním závodem Isle of Man, který vyhrál ve své kategorii.

Kamil otestuje špičkový superbike BMW S1000RR – motorku s unikátní aerodynamikou, která umí až 303 km/h a stojí 634.890 Kč! Na ní vám také ukáže jak na předsezónní servis motorky.

Marek Hyka a bush plane

Marek Hyka, další legenda v mosteckém speciálu! Akrobatický pilot, reprezentující Česko v letecké akrobacii nejvyšší kategorie Unlimited a držitel zlaté medaile z mistrovství světa ve třídě Advanced.

A s ním další výjimečný stroj – letadlo Savage Norden. Moderní bush plane, tedy malé a silné letadlo s obrovskými koly, které snadno odstartuje i z cílovky mosteckého okruhu.

Do letadla jsme posadili Standu Kolmana, protože létání nenávidí... A protože mu nebylo vůbec dobře, Vláďa si to s Markem Hykou rozdá ještě v naší disciplíně, v závodě na 5 kol v Octaviích Cup!

Volkswagen ID. Buzz poslepu

Z Vládi Kadery nám během natáčení roste skoro opravdový závodník. V Mostě už má za sebou několik dní natáčení, vedle Octavie Cup jste ho tu už mohli vidět jezdit bokem v Supře nebo Arteonu R. Proto jsme mu řekli, ať to dá poslepu.

Pojede Volkswagenem ID. Buzz se zavázanýma očima, takže půjde o historicky nejpomalejší kolo. Zároveň ale bude pořád tím nejrychlejším, které tu kdy zajela elektrická dodávka.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)