Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový Volkswagen Caddy má českou výstavní premiéru, objeví se na Jizerské 50

Ondřej Mára
Diskuze (2)

Pandemická situace sice výrazně poznamenala i konání letošního vrcholného podniku českého běžeckého lyžování. Přesto se sportovní nadšenci mají na co těšit.

Navzdory pandemické situaci se i letos uskuteční vrcholný podnik českého běžeckého lyžování, kterým je již čtyřiapadesátý ročník Jizerské 50. Značka Volkswagen Užitkové vozy, dlouholetý podporovatel českého běžeckého lyžování, si navíc tento závod vybral pro českou výstavní premiéru páté generace populárního modelu Caddy.

Ta byla představena již v únoru minulého roku a jejím základem se poprvé stala modulární platforma MQB. Designem exteriéru i interiéru se přitom nová generace Caddy výrazně přibližuje nové generaci VW Golf, se kterým sdílí i koncepci palubní desky. O novém Caddy si můžete přečíst v našem redakčním testu, koho ale opravdu hodně zajímá, ten má možnost si ho poprvé pořádně prohlédnout právě během Jizerské 50.

Video se připravuje ...

Kromě české výstavní premiéry nové generace Caddy však Volkswagen Užitkové vozy připravil pro milovníky sportu ještě jedno překvapení. Protože letos veřejnost nedostane příležitost účastnit se tradičního hromadného startu Jizerské 50, připravili organizátoři ve spolupráci s Volkswagenem a dalšími partnery pro veřejnost alespoň virtuální závod na 30 km - Volkswagen Bedřichovská 30.

Jak uvádí tisková zpráva: „Po registraci do systému se každý může účastnit toho svého vlastního závodu, přičemž aktivita je zaznamenávána u každého z účastníků prostřednictvím jeho sportovních hodinek či aplikace ve smartphonu. Vyhodnocení s analýzou je pak součástí startovného a proběhne po nahrání dat do systému.“

Ondřej Mára
Diskuze (2)

Doporučujeme

14. 2. 2021 08:49
Na živo
Je to ještě horší než na fotkách. Auto vypadá lacině, plasty interiéru naprosto neodpovídají výsledné cenovce, hlavně ty kolem kapličky přístrojů a infotaimentu. O kvalitě potahů sedaček raději ani mluvit nebudu. Prolezl jsem si Cadddy s cenou 790tis a nedal bych za něj ani půlku. Za stejný peníze jsem kupoval v 2018 Tourana ve výbavě Highline a ten je v kvalitě interiéru o galaxii jinde...
12. 2. 2021 20:36
Sorry...
...ale ani keby bol zo zlata.