Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Odhaleno předčasně! Takhle vypadá nové BMW M3 CS

Dominik Kovář
Diskuze (0)

Oficiálně se má nové BMW M3 CS představit za týden, při příležitosti závodního víkendu 24h of Daytona. Oficiální snímky ale unikly již nyní.

Pokud si BMW chystalo na příští týden do Daytony obří fanfáry, nyní jsou už v podstatě zbytečné. Týden před oficiální premiérou se na světlo světa dostávají snímky nového BMW M3 CS - nikoliv někde z garáže, výroby nebo testování, ale kvalitní oficiální snímky. 

Nikoho nepřekvapí, že nový model toho má hodně společné s limitovaným modelem M4 CSL. Nepůsobí tolik extrémně, ale přesto sdílí několik podobných prvků. Má stejné ledvinky a dva pruhy na kapotě. Také přední splitter vypadá podobně, ba dokonce stejně, jako u modelu M4 CSL. 

Video se připravuje ...

Barvou, kterou má model M3 CS na oficiálních fotografiích, je zelená Signal. Boční prahy jsou opět totožné s M4 CSL. V zadní části má novinka menší spoiler, zde tak oproti M4 CSL zaostává. 

Se svým sourozencem si M3 CS bude notovat i v interiéru, který nabízí karbonový středový panel a semišový volant s červeným prošitím. Jen sedačky jsou zde trochu jiné, více podobné modelu M5 CS. M3 CS má nejnovější infotainment iDrive 8, což jen potvrzuje, že tento model má být použitelnějším typem vozu pro každodenní ježdění. 

Video se připravuje ...

Ohledně techniky budeme mít jasno za týden. Jelikož má BMW M3 CS vycházet z modelu Competition, automaticky můžeme počítat s pohonem všech kol xDrive a automatem. Z výkonu 510 koní by se pak 3,0litrový šestiválec mohl dostat na 540 koní.

Detailní technické specifikace jsou asi jedinou věcí, kterou se podařilo BMW před premiérou (zatím) ochránit. Tak jim to nechme a těšíme se na příští víkend do Daytony!

Dominik Kovář
Diskuze (0)

Doporučujeme