Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Okruhová zbraň na elektřinu, slávistický trabant a BMW i3 jako ojetina: Sledujte nový Svět motorů!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)

Už dnes ve 20:30 odvysílá stanice Nova Action další díl televizního Světa motorů.

Středeční večer již tradičně patří dalšímu dílu televizního Světa motorů. Hned v prvním testu se podíváme na mostecký okruh, na kterém proženeme žhavou novinku na elektřinu. Hyundai Ioniq 5 N s výkonem až 650 koní si totiž troufne i na závodní tratě. Ostrý hatchback s dvěma elektromotory je na rychlou jízdu po hladkém asfaltu skvěle vybaven. Ne ve všem je ale dokonalý.

V druhém testu se podíváme na běžné silnice, tam je totiž prémiovému francouzskému SUV v podobě DS 7 nejlépe. Tenhle konkrétní model s plug-in hybridním pohonem se může pochlubit systémovým výkonem 265 kilowattů neboli 360 koní. Na rozdíl od výše zmíněného Ioniqu 5 N ovšem okruhové ambice nemá.

Ani v tomto díle nebude chybět test motorky. Řídítka charismatického Royalu Enfield Himalayan 450 bude tradičně krotit Kamil Holán.

David Šprincl si tentokrát pozval zpěváka a neméně talentovaného herce Adama Mišíka, který české silnice brázdí za volantem elektrického Peugeotu e-2008. Fanoušky fotbalu, konkrétně ty slávistické, zase potěší Martin Karlík, který se vydal za jedním speciálním trabantem, který je zcela určitě jediným svého druhu na celém světě.

A Martin Vaculík se nás bude v bazarové rubrice snažit přesvědčit, že elektrické BMW i3 se stane novou felicií českého venkova. Kde k takhle bláznivému názoru přišel? To se dozvíte již dnes ve 20:30 na Nova Action!

Pokud nestihnete premiéru, můžete si na Nova Action pustit i reprízu. Po televizní premiéře každého dílu se můžete na pořad Svět motorů podívat také ve videoarchivu Voyo.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)

Doporučujeme

Avatar - Roman Horký
24. 4. 2024 14:22
Elektrický P208
Tak všechen zbytek pochybností o tobě Mišíku je pryč. Mám jasno.
Avatar - Horký Rom
24. 4. 2024 14:04
moc líbí
Nou mór hejt https://youtube.com/watch?…