Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Opel Vivaro Life má být jako motel na kolech

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (12)
Na mezinárodním autosalonu IAA ve Frankfurtu nad Mohanem bude mít světovou premiéru multifunkční kempingový Opel Vivaro Life.

Opel rozšiřuje paletu provedení svého lehkého užitkového modelu Vivaro o novou verzi Life, představující přímou konkurenci pro oblíbený Volkswagen California a rovněž pro kempingové modely Marco Polo automobilky Mercedes-Benz.

Model Vivaro Life má podle materiálů automobilky představovat ideální rekreační vůz, který se díky propracovanému flexibilnímu interiéru perfektně hodí na dovolenkovou cestu s celou rodinou, nebo na spontánní víkendovou výpravu ve dvou.

Zásadní odlišnosti a novinky oproti doposud nabízeným verzím modelu Vivaro se odehrávají v interiéru, kde jsou ve druhé řadě standardně dvě samostatná otočná sedadla a posuvná třímístná lavice ve třetí řadě, která je namontována na kolejničkách a lze ji během několika sekund rozložit na pohodlné dvojlůžko.

Za příplatek mají být k dispozici výrazně tmavě tónovaná skla oken v zadní části kabiny, sklopný stolek do prostoru mezi druhou a třetí řadou sedadel a nezávislé vytápění, které uvnitř vozu vytvoří příjemnou teplotu i během chladných zimních měsíců.

Jake.auto.cz: Opel Vivaro (přehled článků)

Opel Vivaro Life má standardně kompletně obložený interiér kabiny, stropní osvětlení z LED diod, USB zásuvky a elektrickou zásuvku v prostoru pro pasažéry. Součástí sériové výbavy je i automatická klimatizace, parkovací senzory a další prvky. Řidič a spolujezdec vpředu sedí na v šesti směrech nastavitelných sedadlech s bederní opěrkou, loketními opěrkami a bočními airbagy.

K dispozici jsou různé systémy infotainmentu, včetně příplatkového systému Navi 80 IntelliLink s funkcí předávání dopravních informací v reálném čase. Systém se ovládá prostřednictvím barevného dotykového displeje s úhlopříčkou sedm palců, tlačítky na multifunkčním volantu nebo hlasovými pokyny.

Díky digitální konektivitě navigační systém přijímá dopravní informace v reálném čase a podle toho navrhuje alternativní trasu k cíli, aby řidič neuvázl v dopravní zácpě.

Opel Vivaro Life se vedle provedení a vybavení interiéru může pochlubit i specifickými úpravami exteriéru, které představují například lesklé černé kliky dveří a kryty vnějších zpětných zrcátek. K dispozici budou i 17palcová litá kola s povrchovou úpravou Diamond Cut , kožené potahy sedadel a designový komplet Irmscher Style Pack.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (12)
10. 9. 2017 12:27
Re: Zaujimavo urobena fotka,
Tak sa pozná dobrý fotograf. Ukáže ti, čo máš vidieť, nie to, čo tam naozaj je. ;-) >:D
10. 9. 2017 12:26
Re: Třeba mi to jednou někdo vysvětlí
Je to pragmatik. ;-)
10. 9. 2017 07:29
Re: Třeba mi to jednou někdo vysvětlí
Nevysvetlí, úsporu peňazí za tým nehľadaj :-) :-)
10. 9. 2017 06:28
Re: Třeba mi to jednou někdo vysvětlí
Jj, na sportovnch akcích jsou obytná auta zcela běžná a svůj účel plní přímo v místě daleko líp než pár kiláků vzdálený hotel
9. 9. 2017 21:47
Zaujimavo urobena fotka,
Zaujimavo urobena fotka, druha vlavo. Podobne auto mame, nikdy sme v nom nespali ale tu holku tam fotograf fakt dobre ulozil. V skutocnosti by lezala cez cely priestor na fotke :-) :-)