Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ostrá Toyota GR Corolla se představuje ve vtipné reklamě s kaskadérskými kousky

Lukáš Volšický
Diskuze (1)

Držte si klobouky! Toyota uvádí novou reklamu na sportovní modelovou řadu od Gazoo Racing, jejíž hlavní hvězdou je rychlá GR Corolla pro Ameriku. Předvádí parádní kaskadérské kousky!

Unikátní rychlý hatchback, jaký my v Evropě bohužel nemůžeme mít. Toyota v nejnovější reklamě láká americké zákazníky na novou sportovní GR Corollu, která Evropě zůstává zapovězena. Ve finálním videu reklamní kampaně „The Pitch“ prezentující sportovní modelovou řadu od Gazoo Racing ukazuje rychlou a zběsilou čtyřkolku v různých prostředích a slibuje, že se za jejím volantem budete nadšeně bavit.

Toyota ukazuje svou sportovní GR Corollu v nové reklamě

Japonská značka nejnovější reklamě jménem „The Shoot“ vdechla příběh o nespokojených manažerech Toyoty, kteří vyjednávají s kreativními tvůrci televizních reklam o ideálním spotu pro novou rychlou Corollu. Krátká série zábavných videí začíná v typickém westernovém městečku s kovbojem za volantem, odkud se následně přesouvá na zasněženou horu a poté „doprostřed ničeho“.

Kratičkou epizodou s historicky první Corollou automobilka vzdává hold jedné ze svých nejslavnějších reklam, která končí legendární hláškou „Už jsi někdy viděl porouchanou Corollu?“. Spolehlivost je pro tuhle značku ze země vycházejícího slunce doslova typická. Později se vrcholná čtyřkolka značky ukazuje spolu se zadokolkami GR86 a GR Supra, když spolu driftují v moderním americkém městě.

Výkon 224 kW pro Ameriku

Velkým vyvrcholením nápadité reklamy pro petrolheady je nejen efektní jízda GR Corolly po dvou kolech mezi sportovními sourozenci, ale také ohromující skok přes starou opuštěnou čerpací stanici na americkém venkově. Toyota se při natáčení opravdu vytáhla a zapojila zkušené řidiče, jimiž byli Frederic Aasbo, Ken Gushi a Ryan Tuerck.

Na závěr jen připomínáme, že Toyota GR Corolla se na americkém trhu prodává se stejnou výkonnou turbodmychadlem přeplňovanou tříválcovou šestnáctistovkou, s jakou se v Evropě prodává menší hot hatch Toyota GR Yaris. Větší GR Corolla se však pyšní silnějším naladěním o 224 kW (304 koních) a 370 newtonmetrech.

Lukáš Volšický
Diskuze (1)

Doporučujeme

18. 6. 2023 23:11
Ta ostrá Corolla je určitě super auto, které ovšem...
...kvůli zelenorudým progresivistickým zločincům v Evropě neuvidíme. Ty idi.ti by totiž v EU zakázali i tu super reklamu, protože "propaguje nebezpečnou jízdu"! :-O :-( :no: :no: :no: