Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Peugeot Partner 2006: nové motory, nové detaily

Ondřej Láník
Diskuze (9)
Úspěšný lehký užitkový automobilu koncernu PSA dostane v novém modelovém roce několik drobných vylepšení. K zásadnějším novinkám patří nové čtyřválce 1.6 HDi s 55 a 66 kW.

Úspěšný lehký užitkový automobilu koncernu PSA dostane v novém modelovém roce několik drobných vylepšení. K zásadnějším novinkám patří nové čtyřválce 1.6 HDi s 55 a 66 kW.

Dodávky a z nich odvozené osobní verze Peugeotů Partner dostanou v novém modelovém roce další facelift. Vzhled byl zásadně modernizován před časem, takže nepřekvapí, že designérských změn mnoho není. Koncová světla jsou nyní provedena v modernějším dvoubarevném designu, záď je opatřena lakovanou lištou nad registrační značkou s velkým nápisem Peugeot. Boční ochranné lišty nově nekryjí celou bočnici od předního k zadnímu blatníku, ale končí na dveřích. V interiéru jsou nové potahové látky, nejvyšší výbavy dostaly části přístrojové desky provedené v imitaci hliníku. Přední airbagy byly výrazně zvětšeny.

Peugeoty Partner jsou nově vybaveny motory schopnými plnit emisní normu Euro IV. V nabídce jsou dvě zážehové verze - 1.4 (55 kW) a 1.6 (80 kW). Nabídka vznětových motorů je rozšířena o provedení 1.6 HDI (55 kW) a 1.6 HDI (66 kW). Výkonnější vznětová jedna-šestka nahrazuje v této modelové řadě motor 2.0 HDI o stejném výkonu.

Nově jsou v nabídce hliníkové střešní lišty, parkovací asistent vzadu, výrazněji zatmavená skla za B-sloupkem nebo tempomat.

Ondřej Láník
Diskuze (9)
18. 10. 2005 20:52
Re: Osobna skusenost
Kdyby bylo nové Clio nejlepší... bylo by to jen dobře a bylo by to pochopitelné... vždyt je to nový model... Ale proč argumentuješ u Pola tím tříválcem. to je základní motorizace pro důchodce. Mrkni se zas ty do POLO GTI. to je vítr ve vlasech. Nářez. S Fiestou ST rovnej soupeř - volíš jen podle toho co se ti líbí víc.
17. 10. 2005 17:37
V TESTECH JE CLIO
Podrobně jsem přečetl podrobněj test novýho CLIA. Tak si ho přečtěte taky. Možná mi přestanete nadávat proč vynáším do nebes VW. Jo, milovníci francouzskejch sýrů, nasaďte si sluneční brejle, ať nevidím ty vaše slzy :-) V neděli jsem obcházel nové Clio v Butovicích - už dlouho mě nic tak nezklamalo... Jinak test podle mně není možné nečíst, když si chci Clio koupit - oceňuji krátké popisy všech motorizací. A před koupí doporučuji vyzkoušet i výrobky od konkurence... Může to být pro leckoho překvapivé. Tak BRAVO POLO, BRAVO VW - PORSCHE. P.S. Abych byl také aktuální. Tak P Partner je parádní kára. Pořád čekám, až mladý bejci začnou prohánět tyhle užitkový auta a vytvoří z toho kult... bejt mi 20, dělám na tom.