Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Podívejte se, jak si nevidomý Petr splnil sen. Řídil svou milovanou Tatru

Stanislav Kolman
Diskuze (2)

Petr je obrovským fanouškem značky Tatra a jeho přáním bylo usednout za volant tohoto stroje. Nebránil mu v tom ani fakt, že vidí jen tmu.

V Centru bezpečné jízdy Libros Ostrava se před pár dny uskutečnilo něco vskutku netradičního. Nevidomý Petr tu dostal příležitost řídit Tatru Phoenix. Je velkým fanouškem značky a taková příležitost pro něj byla splněným snem.

„Miluje auta, miluje Tatru. Nikdy ji však neviděl. Petr je kouzelnou osobností s neuvěřitelnou životní energií. Přestože vidí jen tmu, doslova září úsměvem a optimismem. Když vyslovil přání řídit Tatru, neváhali jsme ani sekundu a šli do akce,“ píší o netradiční zkušenosti zástupci z centra Libros, kteří celý zážitek zrealizovali.

„Doteď nedokážeme uvěřit, že je to možné a obdivujeme Petra za jeho vášeň k automobilismu. Nejenže zná Tatry do posledního šroubku, ale má opravdu obrovský cit pro řízení. Jsme vděční za tento zážitek a děkujeme Petrovi za vše, co nám předal,“ vzkazuje centrum Libros.

Jak dobře se nevidomému Petrovi dařilo za volantem velkého náklaďáku, se můžete podívat ve výše přiloženém videu. 

Stanislav Kolman
Diskuze (2)

Doporučujeme

24. 4. 2019 18:57
Jahelka
Připomnělo. :-) https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/jahelka-ivo/balada-aprilova-791902 Ale jinak dobrý borec. V Céčkovém náklaďáku jsem v životě neseděl a to na rozdíl od něj vidím.