Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Podívejte se na upoutávku na nový díl The Grand Tour. Jeremy a spol. se vrátí v prosinci

Jan Zajíc
Diskuze (3)

Jestli patříte mezi fanoušky pořadu The Grand Tour, zakroužkujte si v kalendáři datum 18. prosince.

V právě tento den totiž Amazon do světa pustí novou epizodu, v níž se Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May pustí do dobrodružství na ostrově Madagaskar.

Jak naznačuje upoutávka, kterou si můžete prohlédnout níže, oblíbené trio se vrátí k autům. Zatím poslední epizoda show, která se po třetí sérii proměnila v jakýsi seriál cestovatelských speciálů, totiž Clarksona s spol. zaměstnala spíš jako námořníky než řidiče. Tento zatím poslední díl The Grand Tour měl premiéru loni v prosinci.

Od té doby se svět kvůli novému koronaviru výrazně proměnil. Pandemie samozřejmě ovlivnila také plány produkce pořadu The Grand Tour. I proto jsme ostatně na nový film museli tak dlouho čekat.

Upoutávka snímku z Madagaskaru prozrazuje, že Britové se tentokrát vydají hledat pirátský poklad. Použijí k tomu výrazně upravené automobily.

Clarkson usedne za volant Bentley Continental GT, Hammond si vybral Ford Focus RS a May sáhl po Caterhamu. Všechny vozy byly modifikovány tak, aby zvládly nekvalitní ostrovní silnice.

Očekávat jistě můžeme klasický humor, vzájemné sabotáže a netradiční úkoly. Tak co, těšíte se?

Jan Zajíc
Diskuze (3)

Doporučujeme

Avatar - _Karel_
19. 11. 2020 10:48
Re: Už se nemůžu dočkat!
:yes: Matta je škoda.
Avatar - Dinar
19. 11. 2020 10:13
Re: Už se nemůžu dočkat!
Ať dělá v motoristických pořadech kdo chce, co chce, vždycky je to nakonec jen nápodoba TG, resp. GT těchto tří protagonistů pod Wilmanovou taktovkou. Ta jejich parta je pro motorshow něco podobného jako Cimrmani pro divadlo, až tu nebudou, odejde s nimi nenapodobitelnost jejich pojetí, přístupu, humoru. Nezbývá než doufat, že je to ještě pár let bude bavit... ;-)
19. 11. 2020 06:47
Už se nemůžu dočkat!
Během nuceného 14-ti denního odpočinku jsem sjel většinu dílů znovu a samozřejmě kouknul i na poslední sérii TG. Tam bohužel chybí soulad představitelů. Harris se může snažit jak chce, ale příběh pokulhává. Přitom on sám je opravdu famózní. Shodli jsme se, že nejlépe se mu fungovalo s Mattem a je škoda, že odešel z pořadu. Určitě se najdou vtipné okamžiky, ale jako celek jde stará parta nepřekonatelná. ;-)