Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Podpořte tvorbu Martina Vaculíka v anketě Křišťálová Lupa 2022!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (33)

Vůbec poprvé byl videoobsah Martina Vaculíka nominován do finále ceny českého internetu Křišťálová Lupa 2022. Podpořit jej můžete i vy.

Anketa Křišťálová Lupa každoročně oceňuje úspěšné weby, podcasty, videotvůrce či jiné populární internetové počiny. V kategorii Online video se v desítce finalistů letos vůbec poprvé objevil Martin Vaculík na kanálu Auto.cz. A pokud chcete jeho tvorbu podpořit i vy, hlasovat pro něj můžete už nyní zde.

Martin s humorem sobě vlastním testuje nová i ojetá auta a zároveň motoristům radí s každodenními strastmi. Jeho videa slaví na našem webu i youtubovém kanálu Auto.cz mimořádný úspěch, však také za necelé čtyři roky posbírali přes 70 tisíc odběratelů a skoro 16 milionů zhlédnutí. Určitě budeme moc rádi, pokud jej svým hlasem v anketě podpoříte i vy!

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (33)

Doporučujeme

6. 10. 2022 07:56
Re: Fight
ale pojďme konkrétně! co v téhle recenzi řekl za koninu? kritizovat umí každý, jasně, ty to umíš nejlíp, ale zkusme konkrétně :yes: myšleno video k Fiatu
6. 10. 2022 00:11
Re: Votes
To je mi překvapeni. Mistr světa v pitchovani na všechno. Ty umíš poplivat úplně každého. Tvoje životní náplň je kritizovat, kritizovat, kritizovat. V reálném životě to s tebou musí být hodně zábavné :yes:
6. 10. 2022 00:00
Re: Votes
Ja by som to takým slovom nenazval.
5. 10. 2022 23:58
Re: Fight
Sú dosť rozdielni. Pri Kubrtovi sa aspoň zasmeješ, u Vaculíka sa mi to ešte nepodarilo, leda tak nejaký zhovievavý úsmev, keď vypotil nejakú koninu.
5. 10. 2022 13:29
Re: Votes
Tohle je debata o účasti v Křišťálové lupě. Nevím o nikom vhodnějším z této oblasti pro tuto soutěž.