Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Policie v Dubaji pořídila také Lexus RC F

Michal Fokt
Diskuze (21)
Dubajská policie pokračuje v budování flotily služebáků snů. Portfolio supersportů rozšiřuje o ostré japonské kupé Lexus RC F.

Policie v Dubaji je příznivcům sportovních aut velmi dobře známa. Před časem se totiž rozhodla, že celému světu ukáže, že s rozpočtem nemá sebemenší problémy a od té doby zhruba dvakrát do roka doplní flotilu svých hlídkových vozů o jeden supersport nebo sportovní model. Nyní přišla řada na Lexus RC F, což je, jak známo, nový konkurent pro BMW M4.

Počítám, že důvodem k pořízení zrovna tohoto auta je fakt, že se jedná patrně o vůbec poslední nové kupé střední třídy, které je vybaveno atmosférickým pětilitrovým osmiválcem, jenž se chlubí výkonem 473 koní a točivým momentem 526 N.m, jenž lehce kontrastuje s tím, co v této kategorii nabízí největší konkurenti z kategorie prémiových značek a jako takové si užívá nemalé publicity. Policejní RC F má v Dubaji oficiálně sloužit k hlídkování v důležitých turistických oblastech a dostal za tím účelem typické zeleno-bílé zbarvení a majáky na střechu.

Michal Fokt
Diskuze (21)
Avatar - white label
9. 2. 2015 19:31
Re: Odborník
Pokud se nepoužívá ani diakritika, tak je to s aut. opravou samozřejmě horší. Pokud mi to např. podtrhne slovo "slišet" tak metodou pokus omyl to opravím rychle, a to, i když nevím, jaké i/y se tam zrovna píše, ale musím napsat slišet/slyšet, nikoli sliset/slyset .
Když už vím, že s tím máš problém, tak s tím samozřejmě u tebe problém nemám. :-)
9. 2. 2015 14:37
Re: Odborník
chrome na tabletu, ano podtrhava me cervene naprosto vse, opravuje anglictinu

a verim ze i tobe ac treba opravuje i cestinu, tak pokud budes psat bez diakritiky tak ti sice slovo podtrhne, ale spravnou variantu nabidne stezi

ja si nemusim nic obhajovat, jiz na zakladni skole na druhem stupni jsem za dyktaty sice byl znamkovany, ale celkove jsem nesmel diky disortografii dostat vyslednou horsi nez za 4, a jen pro zajimavost, v 7 tride jsem byl 3 ti na matematicke olympiade za kraj a matura za prumer necele 2 kdy cestina byla tez za 4, zbyle predmety za 1.1.1.2 (informatika, ekonomie, matematika (volitelna misto nemciny nebo anglictiny), ucetnictvi), a patrim mezi lidi co se nemuseli v zivote prilis sprtat, jednoduse mam nadeleno v matematice a nadruhou stranu spatne zvladam jazyky, a ne opravdu se za to nestydim, proste takovej jsem od narozeni a nikdo ani ja s tim nikdy nic nenadela

pokud ma nekdo problem s mim pravopisem, ma moznost dane posty necist, nebo si me vlozit na hate-list a moje posty se mu nebudou zobrazovat ;-)
Avatar - white label
9. 2. 2015 13:21
Re: Odborník
Na ulici slepého od "slepého" poznám hned, tady "hloupého" od postiženého těžko. Pokud všichni co tady mají problémy se základy mateřského jazyka jsou nějak postižení, pak je to primárně web převážně duševně "postižených". Co automatická kontrola pravopisu, tu taky každý druhý nezvládne, nebo si o ní zatím "neslišel", ty náš samaritáne. ;-)
9. 2. 2015 12:14
Re: Odborník
Hlavně je potřeba si to obhájit. Nevím, jestli je to prohlížečem nebo čím, ale já když tady napíšu slovo s chybou, tak se mi podškrábne červenou vlnovkou. U tebe tato fičůra nefunguje nebo nevidíš ani červené vlnovky pod každým chybným slovem?
9. 2. 2015 09:27
Re: Odborník
a ty máš tu poruchu taky?
turystycky salam nebo visočinu?