Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Představujeme Roadlook TV - videomagazín portálu AUTO.CZ

redakce AUTO.CZ
Diskuze (111)
AUTO.CZ má od dnešního dne svůj vlastní videomagazín, ve kterém budeme přinášet cenné informace a přidáme i trochu zábavy.

Zhruba před rokem jsme si poprvé řekli, že bychom mohli pozvednout kvalitu videí, které na Auto.cz už delší dobu publikujeme, na vyšší úroveň. Od nápadu k realizaci vedla dlouhá cesta, na které jsme museli překonat spoustu překážek. Nakonec jsme však úspěšně dorazili do cíle, a tak vám můžeme představit Roadlook TV portálu Auto.cz.

V něm vám budeme pravidelně přinášet testy automobilů luxusních, extravagantních, zatraceně rychlých i docela obyčejných a informovat vás o posledních novinkách z auto světa. Naším cílem nebylo vytvořit auto pořad, ve kterém vás moderátor zasype hromadou nesrozumitelných dat, ale pořad s vysokou informační hodnotou, u jehož sledování se i trochu pobavíte.

Přejeme vám příjemnou zábavu u sledování prvních dílů Roadlook TV.

3. díl Alfa Romeo Brera

2. díl Corvette Z06

1. díl Ford S-Max

redakce AUTO.CZ
Diskuze (111)
17. 11. 2020 13:05
Televize
No, my od doby, co jsme si pořídili novou digitální tv ze stránek https://www.nej.cz/…italni-televize/ budeme doufat, že i tento pořad RoadlookTV tam naladíme. Viděli jsme pár teaserů na youtube a tak se moc těšíme všichni doma na to, zda nám to také bude fungovat na té tv :-)
1. 10. 2006 18:27
Re: Originalni???
Kdyby. Nevím, co je metrosexuál, dlouhu už jsem metrem nejel, ale úchylnej jsem tím správným směrem, to si piš ;-) Ten bejček... no, spíš bejk... :-) :yes:
1. 10. 2006 18:25
Re: Chybky pořadu..Moderator z okolí Zlína?
A ty se občas podívej do sebe... ale pozor, to co uvidíš by ti mohlo zkazit žaludek :no: Konopnej provaz. Dva metry. To je tvá naděje.
20. 9. 2006 21:45
Re: Originalni???
Pozdravuj v Bohnicích, Salime :no:
17. 9. 2006 22:31
Re: Originalni???
Někteří lidé, Filipe jsou schopni na svět nahlížet dvojí barvou... černou a... černou... Tak i když tvůj milovaný TG je nepochybně v barvách, je jen na tobě, abys svět barev a zkrze ně i barevný svět pojal do světa svého... osvítil jím své myšlénky, postoje a soudy... a teprve pak bys měl zkusit napsat pár slov... P.S. Velmi cením, žes zbrzdil svůj počáteční kritický pohled... jen si ho přečti ještě jednou... už teď se za něj lehce zastydíš... Tedy, měl bys, Filipe. To Česko do sebe přetav... začni Svatou Ludmilou, třeba... a zejtra, můžeš-li, běž na Václavák pohlédnout to očí Svatému Václavovi... pokud se mu nezachvěje kopí... máš ještě naději...