Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

První pořádný body kit pro Lambo Revuelto! Porce karbonu vás přijde na milion

Dominik Kovář
Diskuze (1)

Pokud se vám bude zdát nové Revuelto krotké, společnost DMC připravila zajímavý body kit.

O novém hybridním supersportu Lamborghini Revuelto se napsalo až až. Od jeho oficiální premiéry uběhly dva měsíce a vyprodáno má na dva roky dopředu. Zdá se, že má zaděláno na velký úspěch.

To je skvělá zpráva nejen pro samotnou automobilku, ale i pro tunerské společnosti, které tak nemusejí váhat a mohou připravovat balíčky za statisíce korun, kterými se mohou majitelé těchto modelů odlišit. V případě Lamborghini Revuelto si karbonový aero balíček připravila německá společnost DCM.

DCM nepochybuje o tom, že je nejnovější hybridní supersport z Itálie po stránce designu skvělým počinem, myslí si však, že pro určité procento zákazníků může působit až moc “jemně”. 

Odpovědí je balíček, jehož obsahem je nový přední splitter s bočními ploutvemi, kapota s nasávacím otvorem a blatníky s odvětráním. Zatímco vpředu působí změny decentně, v zadní části se německý tuner rozparádil o něco více.

Video se připravuje ...

Přepracovaný nárazník s difuzorem disponuje otvory a díky tmavému zpracování odvětrávaných částí působí agresivněji. Šestiúhelníkové kryty koncovek výfuku zůstávají. Nad ním ale vyčnívá masivní křídlo. Tuner na Instagramu vložil variantu menšího křídla a sledujících se ptá, které se jim líbí více.  

Všechny nově přidané díly jsou z uhlíkových vláken s možností lesklého nebo matného povrchu v závislosti na přání zákazníka. Společnost uvádí, že instalace karbonové sady trvá přibližně 7 hodin a doporučuje, aby ji provedl vyškolený profesionál.

Svůj kompletní karbonový bodykit pro Lamborghini Revuelto německý tuner prodává bez pár drobných za 50 tisíc dolarů (1,1 milionu korun). Pokud se zájemcům nebude líbit kompletní sada, všechny doplňky lze zakoupit také jednotlivě. 

Video se připravuje ...

Dominik Kovář
Diskuze (1)

Doporučujeme

30. 5. 2023 05:29
Win-win
Takze za milion budem mat gycove auto s vyssou spotrebou a zhorsenou dynamikou :D