Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Reklama na Jeep Wrangler Call of Duty: UAZ a Mi-24 ve vedlejší roli

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Jeep spouští novou reklamní kampaň na modely Wrangler a Wrangler Unlimited Call of Duty: MW3 Special Edition.

V prvním reklamním snímku, určeném pro televizi i internet se Jeep Wrangler Unlimited Call of Duty: MW3 Special Edition, poté co unikne několika střelám, UAZu i tanku, neohroženě postaví i bitevnímu vrtulníku Mil Mi-24.

Jeepy Wrangler a Wrangler Unlimited Call of Duty: MW3 Special Edition navazují na loňskou speciální edici Call of Duty: Black Ops Edition a stejně jako ona jsou inspirovány sérií stejnojmenných akčních počítačových her, jejichž nejnovější pokračování má jít právě tento měsíc do prodeje.

Základem pro modely Call of Duty: MW3 Special Edition jsou krátký i dlouhý Wrangler Rubicon pro modelový rok 2012.

Vozy, které mají být identické s těmi, které jsou v počítačové hře, jsou standardně vybaveny matně černými koly Rubicon s 32palcovými terénními pneumatikami a nesou emblémy hry Call of Duty na předních blatnících a krytu rezervního kola.

Standardem je i přední nárazník připravený pro montáž navijáku, kapota s výdechem, matně černé lemy blatníků, trubkové nášlapy, ochranné mřížky zadních svítilen a černý nebo stříbrný lak karoserie.

Na přání lze Wranglery z této edice vybavit navijákem, sadou pro zvýšení světlé výšky o 2 palce (50,8 mm) a koly v klasickém pětipaprskovém designu.

V interiéru vládne černá barva, kterou doplňují prvky ve stříbrné barvě. Loga hry Call of Duty jsou prakticky všude – na přístrojících, na madle před spolujezdcem, na sedadlech a i na koberci v zavazadlovém prostoru.

Prodej na severoamerickém trhu se má rozběhnout letos v prosinci. Zájemci o dvoudveřový Wrangler si musí připravit minimálně 36.495 amerických dolarů (zhruba 680.000,- Kč) a cena čtyřdveřového Wrangleru Unlimited začíná na 40.070 amerických dolarech (okolo 750.000,- Kč).

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)