Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Austral vykreslen grafikem dle špionáží. O jeho odhadu se přesvědčíme brzy

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Již za pár dní představí francouzská automobilka zcela nové auto, jež nepřímo nahradí vícero tradičních modelů. A takto nějak bude vypadat.

Jen připomeňme, že oficiální premiéra Renaultu Austral je naplánována na 8. března letošního roku, do slavnostního debutu tak zbývá necelý týden. Francouzi nás v posledních týdnech lákali na nespočet fotografií detailů, ale i snímků vozu schovaného pod kamufláží. Není divu, že grafici z Kolesa.ru zvedli hozenou rukavici a na základě těchto materiálů připravili pravděpodobnou podobu sériového vozu.

Na výsledek jejich snažení se můžete podívat v přiložené fotogalerii. Asi nepřekvapí, že ze všeho nejvíc je chystaná novinka inspirována elektrickým Méganem. Austral však nezanevře na spalovací motory, a moc dobře ví proč. V hierarchii značky totiž půjde o nepřímého nástupce několika modelů.

Kromě Kadjaru nový vůz nahradí také Talisman, (Grand) Scénic a Espace. Navíc se šušká rovněž o Koleosu. Austral jako takový na to nebude sám, kromě klasické varianty se chystá ještě sedmimístné provedení a odvozené SUV-kupé. Naftový motor se v nabídce neobjeví, namísto toho můžeme očekávat elektrifikované pohony. Čistě elektrická verze ve hře není, vedle zmiňovaného Méganu by nedávala velký smysl.

Video se připravuje ...

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Doporučujeme

Avatar - 3_diamanty
4. 3. 2022 08:19
No neviem
Ale aspon z tohto to vyzera len ako zvacseny megane E tech.... teda dalsie unifikovane sterilne el. megavajce za cenovku premioveho bmw ....kam kracas renault.... mne pride ze do p... uz len cakam ako dopadne dalsie clio a dalsi captur ... ale zacinam byt pesimista ... uvidime...