Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Premium: 1 milion km, 2 roky a ani jeden den mimo provoz

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (8)
Dva Renaulty Premium Distribution přepravní společnosti LLM překonají koncem tohoto léta hranici milionu najetých kilometrů.

Renaulty Premium Distribution s motorem DXi 7, Euro IV o výkonu 235 kW (320 k), vlastněné francouzskou přepravní společnost LLM (Logistique, Location, Multiservice) byly uvedeny do provozu v roce 2009. Od té doby jsou tyto dva nákladní vozy využívány pro dodávky zboží po celé Francii v každodenním třísměnném provozu.

Dvojice nákladních Renaultů překoná hranici jednoho milionu najetých kilometrů během pouhých dvou let. Michel Delassise, generální ředitel společnosti LLM, ocenil vlastnosti těchto vozidel: staly se z nich naše pojízdné laboratoře, poněvadž nás ohromují svými výkony a je zřejmé, že dokážou ještě mnohem více. Jsou pro nás důkazem toho, že společnost Renault Trucks patří v otázkách spolehlivosti a spotřeby paliva mezi premianty své třídy.

Společnost LLM je vedle nákladních vozidel Renault Trucks spokojena i s poprodejními službami a má v plánu doplnit svůj vozový park deseti vozidly Renault Midlum o celkové hmotnosti 16 t a Renault Premium o celkové hmotnosti 26 t. V současnosti je 80 % vozového parku společnosti LLM tvořeno nákladními vozidly Renault Trucks.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (8)
6. 8. 2011 21:13
?
1 mego km dohromady, nebo kazdej? pac bejt to pro kazdeho, tak to je cca 57km za hodinu po dobu 2 let :-)
Avatar - J_Design
6. 8. 2011 13:59
Re: hm,
Nic pozoruhodneho... Renault ma trucky opravdu jedny z nejlepsich. Mame servis na nakladaky a tak vim o cem mluvim. Jo a Iveco je to nejhorsi co muzes koupit kdyz nepocitame Nissan a podobne omyly... po ctvrt milionu je uplne vyrizene. Jedine co ho dela konkurence schopnym je prave jeho nizka cena!
5. 8. 2011 22:50
Re: haha
A na 3 smeny..tzn., ze motor nevychladl, ani podvozek atd. To je pak ta zivotnost nekde jinde, nez kazdy rano to startovat studeny/promrzly. 75 procent opotrebeni je zpusobeny pri zahrivani motoru...
5. 8. 2011 22:45
Re: hm,
Iveco cargo- mel jsem s nim parkrat tu cest a parkrat me taky nechalo stat na silnici >:D
Scania nikdy.
Avatar - peter222
5. 8. 2011 15:44
Bravo
Toto je najlepšia reklama pre Renault. :yes: